LØRENSKOG: Frode og Kari Austigard skal lede pinsemenigheten Salemkirken Lørenskog. Foto: Privat

Disse pinsemenighetene får ny pastor

#arbeidsdagen: Flere menigheter i pinsebevegelsen har startet høsten med å ønske nye pastorer velkommen.

Frode og Kari Austigard, Salemkirken Lørenskog

Frode Austigard ble 5. september innsatt som pastor i Salemkirken Lørenskog like utenfor Oslo. Han skal lede menigheten sammen med sin kone, Kari Austigard.

Han kommer fra en midlertidig stilling i Filadelfia Tromsø, hvor han har pendlet fra Østlandet i tre år. Nå er han glad for å gå inn som pastor i pinsemenigheten i Lørenskog, en menighet han kjenner godt fra før.

Les også
Pinsemenigheten var omgitt av jorder og skog. Nå bygger vekstkommunen en paradegate like utenfor døra deres

– Dette er en fin menighet med en god atmosfære. Det er noe attraktivt med den, og jeg kjenner en stor glede ved å komme hit, sier Austigard til Dagen.

Austigard kombinerer for tiden stillingen med jobb i IT-bransen, men går inn i full stilling i menigheten fra årsskiftet.

Erlend og Annika Indergaard, Betel Trondheim

Ekteparet overtar som pastorer i en av landets største pinsemenigheter. Pastorparet har frem til nå har ledet Nordvestkirka i Elnesvågen og Kristiansund.

Les også
De blir pastorer i Trondheims største pinsemenighet

Ekteparet Erlend og Annika Indergaard sa til Korsets Seier i sommer at de kjenner på en skrekkblandet fryd i forkant av sitt nye kapittel i livet.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Visjonen deres er å koble mennesker sammen. Der føler vi at vi passer godt inn. Vi er utadvendte og glade i folk, sa Annika Indergaard til Korsets Seier.

Frank og Ingrid Erlandsen, Betesda Heddal

Tidligere pastorpar i Betel Trondheim, Frank og Ingrid Erlandsen, er nå pastorer i Betesda Heddal.

Pål Pedersen har fungert som midlertidig pastor i Betesda Heddal de siste to årene. Han er veldig fornøyd med at Frank og Ingrid Erlandsen har besluttet å flytte til Telemark og mener pastorparet kommer til en menighet med et stort potensial.

Les også
Pastorparet Erlandsen bytter ut storby med liten bygd

– Jeg mener Betesda er en av pinse-Norges best bevarte hemmeligheter. Man snakker ofte om menigheter i de store byene, men mulighetene som ligger her i Telemark, med Heddal midt i fylket, er kjempestore. Betesda er heldige som får Ingrid og Frank, men de er jammen heldige som får Betesda også, sier Pedersen.

Les også
Flytter fra Oslo for å bli pastorpar i Tromsø

----------

Arbeidsdagen er Dagens spalte om nyansatte i Kristen-Norge. Har du fått ny jobb? Tips oss gjerne.