LAGSLEDER: Anne-Lin Bringaker blir assisterende generalsekretær i Laget. – Tenåringer har ligget på hjertet mitt hele tida, sier hun. Foto: Benjamin Høyland / Laget

Normisjon-profil får lederjobb i Laget

#arbeidsdagen: Anne-Lin Bringaker Hynnekleiv blir Lagets assisterende generalsekretær fra april neste år.

Hun er i dag regionleder for Normisjon region øst, hvor hun har jobbet i 16 år.

– Tenåringer har ligget på hjertet mitt hele tida. Det blir kjempeflott å få jobbe med unge og studenter. Lagets visjon harmonerer godt med min egen, og jeg tror at det er så viktig med god disippelgjøring av unge, sier Hynnekleiv på Lagets nettsider.

Laget, som har det fulle navnet Norges Kristelige Student- og Skoleungdomslag (NKSS), består av rundt 200 lokallag på ungdomsskoler, videregående skoler og studiesteder landet over.

Søster med Downs syndrom

Hynnekleiv har bakgrunn fra Tønsberg Frikirke og Ungdom i Oppdrag i tillegg til teologistudier ved MF vitenskapelig høyskole.

Hun beskriver seg selv som en relasjonell person.

– Jeg tror det også skyldes at jeg har en søster med Downs syndrom. Det var liksom aldri noen spørsmål om hun passet inn. Jeg tror alle mennesker har så mye potensial, og vår jobb som ledere er å hente det ut, sier Hynnekleiv til Laget.

Mange kandidater

Generalsekretær Karl-Johan Kjøde i Laget er begeistret for ansettelsen.

– Vi er veldig glade for å få inn en fantastisk dame. Vi ansatte Anne-Lin fordi hun er sterk på mellommenneskelig nivå og som leder, i tillegg til at hun brenner for lagsvisjonen, sier Kjøde.

– Hun var vårt foretrukne valg blant mange gode kandidater, og vi ser fram til at hun skal utvikle det viktige feltarbeidet vårt videre, hvor opptil tusenvis av unge ledere skal disippelgjøres, sier han til Laget.

----------

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Arbeidsdagen er Dagens spalte om nyansatte i Kristen-Norge. Har du fått ny jobb? Tips oss gjerne.