DAGLIG LEDER: Olav Humlebrekke skal være daglig leder for Navigatørene de neste fire årene. Foto: Privat

Han blir Navigatørenes nye leder

#arbeidsdagen: Olav Humlebrekke skal lede organisasjonen i fire år.

Vossingen har vært tilknyttet organisasjonen siden han var student ved Handelshøyskolen i Bergen i 2002. De siste ti årene har han vært ansatt i organisasjonen.

Han har blant annet ledet Navigatørenes studentarbeid i Bergen, og de siste to årene har han stått i spissen for en fornyet satsing for dem som har fullført studiene.

Han forteller at møtet med Navigatørene var viktig for hans eget trosliv i studietiden. Nå håper han at flere skal få oppleve det samme.

– Mitt ønske er å se mennesker som lever nær Jesus gjennom hele livet og som disippelgjør nye generasjoner, sier Humlebrekke til Dagen.

Navigatørene er en tverrkirkelig organisasjon med avdelinger i over 120 land. Den norske avdelingen har ni ansatte.

Sentralt i organisasjonen er studentarbeidet som består av seks studiespesifikke grupper i Bergen og Oslo. I tillegg driver organisasjonen blant annet bibelgrupper og leirer. Hovedfokuset er på opplæring i troen, på å gi troen videre og utruste andre til å gjøre det samme.

Humlebrekke tiltrer i stillingen 1. oktober, og skal lede organisasjonen de neste fire årene. Han skal jobbe fra hjemmekontoret på Voss.

----------

Arbeidsdagen er Dagens spalte om nyansatte i Kristen-Norge. Har du fått ny jobb? Tips oss gjerne.