KONFERANSE: Bildet viser representanter for flere av organisasjonene som var med på å arrangere fjorårets utgave av Unåddkonferansen M28 Foto: Unåddkonferansen M28

Går sammen for å nå unådde

Hele 30 misjonsorganisasjoner er med på å arrangere årets utgave av Unåddkonferansen M28.

– Det at de fleste norske organisasjoner med fokus på unådde nå står sammen, er både historisk og profetisk, sier Glenn Tønnessen i Troens Bevis Verdens Evangelisering i en pressemelding.

Han er konferansekoordinator for Unåddkonferansen M28.

Konferansen har bare vært arrangert to ganger tidligere, og har som mål å sette søkelys på såkalte unådde folkegrupper, som er de som ikke har hørt evangeliet.

I år er hele 30 misjonsorganisasjoner med som arrangører, hvorav 14 er med for første gang. Blant disse er Misjonssambandet, Misjonskirken Norge, Åpne Dører og Det Norske Misjonsselskap (NMS).

– Det er fantastisk at vi er så mange misjonsinteresserte som kan stå sammen og inspirere hverandre gjennom M28 for å nå unådde folkegrupper, sier generalsekretær Helge S. Gaard i NMS.

Credokirken Bergen, Tent, Den Norske Israelsmisjon, IBRA Media Norge, Troens Bevis Verdens Evangelisering og Norea Mediemisjon er blant de øvrige arrangørene.

Årets konferanse finner sted i Credokirken i Bergen 22. til 23. oktober.