PASTORPAR: Elisabeth og Anders Eidevik blir pastorpar i pinsemenigheten i Tromsø. Foto: Privat

Flytter fra Oslo for å bli pastorpar i Tromsø

#arbeidsdagen: Pinsemenigheten i Tromsø ansetter pastorpar etter en lengre periode uten fast ansatt pastor.

Elisabeth (36) og Anders Eidevik (32) er de nye pastorene i Pinsekirken Filadelfia Tromsø.

Møttes i Tromsø

Elisabeth og Anders møttes mens begge bodde i Alta, men de flyttet til Oslo etter at de giftet seg i 2015. Nå flytter paret til Tromsø for å innsettes som pastorpar i slutten av måneden.

Elisabeth Eidevik er fra Oslo og har lang fartstid i Pinse Ung. Hun har også bred erfaring med kristen virksomhet i Nord-Norge.

Anders Eidevik er fra Sandnes og fullførte i fjor en master i ledelse og menighetsutvikling ved Ansgar Høyskole.

– Det er med stor takknemlighet og begeistring at vi ser fram til hverdagslivet i Tromsø, og til å bli en del av menigheten, sier ekteparet til Dagen.

– Betyr mye

Menigheten i Tromsø har vært uten fast ansatt pastor siden 2015. Frode Austigard har vært vikarierende og pendlende pastor, men han går denne høsten inn som pastor i Salemkirken Lørenskog.

Ledende eldste og styreleder i Filadelfia Tromsø, Fred Emil Bjerke, forteller at de har hatt en velfungerende vikarløsning, men at det betyr mye for menigheten å nå få et fast tilstedeværende pastorpar.

– Etter en god og trygg prosess er det en samlet menighet som ser fram til at Anders og Elisabeth skal bli en del av vår menighetsfamilie, sier Bjerke til Dagen.

----------

Arbeidsdagen er Dagens spalte om nyansatte i Kristen-Norge. Har du fått ny jobb? Tips oss gjerne.