«Han kommer ikke bare med liv, fred, lys, Han er livet, vår fred, vårt håp, lyset, veien.» Illustrasjonsfoto: Pan/CC/Flickr

Jesus

For i hans kropp bor hele guddomsfylden. Kol 2:9

Det er så bra at Jesus er det Han gir. Han kommer ikke bare med liv, fred, lys, Han er livet, vår fred, vårt håp, lyset, veien.

Vi kan aldri teoretisere oss vekk fra personen Jesus. Selv på høyt akademisk nivå, om man mister personen Jesus av syne, faller teologien fra hverandre. Enda mer gjelder det i våre liv.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Din rettferdighet gis ikke i en tom rettssal hvor Jesus ikke er tilstede. Han er din rettferdighet. Du låner ikke ordet hans i et bibliotek hvor Han aldri var, Han er ordet. Du mottar ikke din helbredelse over disken i et sterilt apotek. Han er din lege.

Han sa ikke kom til min hvile, Han sa kom til meg, og jeg vil gi dere hvile. Han sa ikke bli i din tjeneste og din etterfølgelse, Han sa bli i meg og jeg blir i dere. En person kan ikke deles opp, heller ikke Jesus. Det er befriende og betryggende. Det tar stress og forvirring bort.

Det kan finnes mange teoretiske forklaringer på hvorfor vi river personen Jesus løs fra det Han gir. Men jeg tror denne verdens forfrossenhet er den egentlige årsaken. Den ligger på lur så lenge vi er på jorden, og vil stadig foreslå at vi er alene.

Det blir for drøyt at Han kommer selv, at Han er det Han sa, og det Han gjorde. Men slik er det. Stopp aldri opp med å se Ham på nytt. La Hans eget nærvær overbevise deg om at det er slik.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Post by Dagen.

Les også
«Reis deg»
Les også
Ved tro
Les også
Nabohjelp
Les også
Guds rike
Les også
Synd