DEBATT: «Når de også fyller begrepet «ekteskap» med samkjønnede seksuelle forhold, er dette langt verre enn en provokasjon», skriver pastor Arnfinn Aandal.

Guds plan for stabile familier

Derfor vil troende kristne aldri gi opp kampen og forsvaret for det eneste sanne ekteskap, som ble innstiftet av Gud mellom mann og kvinne!

Selv om Guds innstiftelse av ekteskapet mellom mann og kvinne fremdeles er basis for harmonisk familieliv og livsvarige kjærlighetsrelasjoner for de aller fleste, er det destruktive krefter som lik termitter ustanselig går til angrep på denne uerstattelige strukturen for gode og stabile slekter og familier.

Fra disse opposisjonelle gruppene drives det også daglig harselerende omtale av «virkelige ekteskap» som dominerende i popkulturen og samlivsspaltene, mens det er ganske stille om de økende kjensgjerninger av at to av samme kjønn bryter ut av sin «egen samlivsform» i bevisstheten om at det i høyeste grad var samlivskoblingen som var feil.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Det er nå gått ti år siden den ordentlige ekteskapsloven ble ruinert av inkompetente politikere som ga etter for uanstendig press fra homofile og lesbiske, som selv ikke engang var i stand til å innstifte sin egen samlivsform uten å stjele det ekte ekteskapets navn og uttrykksform.

Når de også fyller begrepet «ekteskap» med samkjønnede seksuelle forhold, er dette langt verre enn en provokasjon.

Derfor vil troende kristne aldri gi opp kampen og forsvaret for det eneste sanne ekteskap, som ble innstiftet av Gud mellom mann og kvinne!

Les også
Stolt uten Pride
Les også
«Det går over berre du får gifta deg med ei dame»
Les også
– Seksualiserer samfunnet med sin ideologi
Les også
Tusenvis gikk i Pride-tog i Oslo
Les også
– Nå må vi ta kampen mot muslimhetsen
Les også
«Reis deg, Guds menighet!»