På salmebok-appen finnes hele salmeboka i tekst, noter, samt fullversjon med sang og singback for de som ønsker å synge med selv.

Tusen lastet ned salme-app i helgen

Mens salme etter salme ble sunget i NRK i helgen, satt folk hjemme i sofaen og lastet ned salmeboken på app og tegnet abonnement.

– I helgen er det sikkert 1000 personer som har vært inne og tegnet abonnement på salme-appen, sier forlagssjef Jan Stefan Bengtsson i Eide forlag, som har rettighetene til å utgi salmeboka.

Tomt

Fra helgens salmehovedstad Trondheim meldes det at om at butikkene er tomme for salmebøker, opplyser Bengtsson.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Mandag formiddag var det først og fremst salget av den nyutviklede salme-appen som Bengtsson kunne følge med interesse. På appen finnes hele salmeboka i tekst, noter, samt fullversjon med sang og singback for de som ønsker å synge med selv.

– Var etterspurt

Appen ble lansert på trosopplæringskonferansen i Lillestrøm i oktober. Til nå har 2000 tegnet abonnement på appen - halvparten av dem altså i helgen.

– Det har vært stigende interesse frem mot helgen og det er veldig fint at folk er oppmerksomme på en slik nyvinning. Den har vært veldig etterspurt. Vi synes det er flott at vi kan spre salmeboken på nye måter, sier Bengtsson.

Les også
Samlende salmekamerater
Les også
Frå perm til perm, minutt for minutt
Les også
Håper på sakte-Bibel på NRK
Les også
Synger julen inn i hjemmet
Les også
Juleartister ber kristne være rause«Vi feirer jul»
Les også
Advarer mot forførende kosesang«Vi feirer jul»