LEVENDE ORD: La ikke løgnen i tiden få dra deg bort fra sannheten i Guds ord. For Guds nåde er også en sannhet, som setter alle løgnere fri, skriver Irene Krokeide Alnes.

Aktiver troen på Guds levende ord

Åp 3,2: «Våkn opp og styrk det som er igjen, og som holder på å dø! For jeg har funnet at dine gjerninger ikke holder mål i min Guds øyne.» Å bli refset, smaker ikke alltid godt, men når det er i god mening, gjør det godt.

Det som holder på å dø, har altså i sin tid vert livsfriskt og sterkt. 
Troen på Guds ord som sannhet, er døende i folket vårt. Vi må våkne.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Loren Chunningham skrev i 2018: «I USA brukte de å ha daglig bønn og lesing fra Bibelen på skolen. Høyesterett gjorde slutt på dette i 1962. Siden den gang har narkotika, alkohol, gjengvold og skyteepisoder erstattet Guds ord og bønn i skolen. Nå har Amerikas utdanningsnivå sunket fra nummer en i verden til nummer tjueåtte. Tjuesju land i verden gir altså barna sine bedre utdanning enn USA.»

Også i Norge har vi en lignende historie.

Det offentlige rommet, blir trangere for dem som tror på hele Bibelen. 
I norsk kristenliv blir Guds ord om omvendelse, om samliv og de to utganger av døden ofte fortiet.

Mister vi troen på Guds ord som levende og ufeilbarlig, kan vi også misse oss selv.

«Dersom dere blir i mitt ord, da er dere i sannhet mine disipler. Og dere skal kjenne sannheten, og sannheten skal frigjøre dere.» Joh 8,31

Har du opplevd at sannheten satte deg fri? Løgn avler ny løgn for å skjule sannheten. Men om sannheten er aldri så vond, så setter den oss likevel fri.

La ikke løgnen i tiden få dra deg bort fra sannheten i Guds ord. For Guds nåde er også en sannhet, som setter alle løgnere fri.