ANDAKT: La oss få jobben gjort, skriver Terje T. Konradsen.

La oss få jobben gjort!

«Far, gi meg nå din herlighet, den herligheten som jeg hadde hos deg før verden ble til.» (Joh 17,5) Spørsmålet om hvem Jesus var og er – avgjør alt!

To milliarder nålevende mennesker har knyttet seg til troen på Kristus, personlig og/eller nominelt. I denne bønnen avslører Jesus at han levde i et fellesskap med Faderen før verden ble skapt. Han ber nå Faderen om å få denne herligheten tilbake.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Jesus vet at Faderen fortsatt elsker ham. Nå ber han om at de Faderen har gitt ham også skal få se hans herlighet og få være der han er. Jesus ber likevel ikke om at Faderen skal ta dem ut av verden, men at han skal bevare dem fra det onde. På samme måte som Faderen sendte Jesus til verden, sender han nå dem.

Evangeliet er ufattelig. Menneskeheten er invitert inn i den samme herlighet som Faderen og Sønnen hadde før verden ble til. Selv om vi en kort periode er vi sendt ut for å fullføre et oppdrag for Sønnen, skal vi samtidig være med ham på verdenshistoriens største eventyr – et drama uten sidestykke.

Gud er nå opptatt av å dra alle til seg gjennom Jesus Kristus, og vi er Jesu utsendinger og hans fysiske legeme her på jorden. Vi vet at ikke alle vi møter kommer til å akseptere invitasjonen, men de som vender om og tar imot evangeliet vil bli inkludert i flokken. Hva venter vi på? La oss få jobben gjort så Jesus kan komme tilbake og vi kan få se hans herlighet!