Vi holder åpent her på Dagen.no hele påsken

Selv om det er mange helligdager uten papiravis, oppdaterer vi deg selvsagt på nyhetsbildet. Vår korrespondent i Jerusalem publiserer også nyhetssaker fortløpende på Dagen.no.

De siste100 nyhetssakene og debattene kan du når som helst finnepå denne siden, i tillegg til at forsiden påDagen.no oppdateres hver gang noe skjer.

TIPS OSS om saker / temaer du vil at vi i Dagen skal skrive om:redaksjonen@dagen.no

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Debatt

På dagensdebatt.no kan du selv skrive egne innlegg og publisere dem direkte på nett. Kanskje trykker vi også innlegget ditt i papiravisen.

Følg DagensDebatt på Facebook (trykk «liker» og «følg») så blir du varslet når nye debatter publiseres

Israel

Dagen er eneste norske avis med egen utsendt korrespondent i Jerusalem. Hver uke lager Kennet Fjell Rasmussen podcast (radiointervju) om de viktigste hendelsene i Israel. Det nye forsvarssystemet «Davids slynge» skal forsvare Israel mot Hizbollah-raketter skutt fra Libanon.Les mer og hør Israel-podcasten her. Og her finner dupodcast-arkivet.

Alle nyhetssaker og debatter medstikkord Israel finner du her.

Andakt

Hver dag trykker vi en andakt i Dagen. Den finner du også påDagen.no. I tillegg samler vi alle andaktene på en egen andakts- og inspirasjonsside på Facebook, der det er enkelt å bruke «Del»-knappen. Her finner du andaktssiden

Hva skjer i Kristen-Norge?

Planlegg fritiden med Stevneguiden.no Klikk her for å se hva som skjer i Kristen-Norge!

Vil du fortelle andre om en gudstjeneste, konsert, foredrag, kurs, møte, stevne eller samling i din kirke, menighet eller organisasjon?
Du kan selv oppdatere Stevneguiden.no - gratis!

God påske!