For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold vi publiserer

☀️ SOMMERKAMPANJE 1 krone, ut august Du kan betale med vipps

Deretter kr 299,- pr måned. Automatisk månedlig fornyelse til ordinær pris. Ingen bindingstid, du sier selv opp når du ønsker

Er du allerede abonnent?

Fortsett 👉

MATREDDER: Matsentraler rundt om i landet tar imot overskuddsmat fra butikker og restauranter, som igjen blir fordelt av organisasjonene de samarbeider med. Dette bildet er fra matsentralen i Trondheim. Illustrasjonsfoto.

Norge har fått sin åttende matsentral

Nok en matsentral er etablert i Norge. Denne gangen er det innbyggerne i Innlandet som får gleden av overskuddsmaten sentralene redder.

Publisert Sist oppdatert

Den nye sentralen er strategisk plasser på Rudshøgda mellom de tre Mjøsbyene Hamar, Gjøvik og Lillehammer.

Her kan ideelle organisasjoner i regionen som eksempelvis Frelsesarmeen og Blå Kors hente ut mat og fordele den videre til sårbare grupper i sitt nærområde.

I et nyhetsbrev fra Matsentralen Norge blir det opplyst at Mjøs-området vil være sentralens nedslagsfelt.

Powered by Labrador CMS