For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 måned - 1 krone Du kan betale med vipps

Deretter kr 299,- pr måned. Automatisk månedlig fornyelse til ordinær pris. Ingen bindingstid, du sier selv opp når du ønsker

Er du allerede abonnent?

Fortsett 👉

GLEDE: Freddy Hammersvik er assisterende kjøkkensjef ved Bergen Røde Kors sykehjem. Hver jul og påske lager han utstilling for beboerne.

Gir plass for høytiden på sykehjemmet

Hver jul og påske gjør Freddy Hammersvik sitt ytterste for å rydde bort institusjonspreget og holde høytid ved sykehjemmet der han jobber.

Publisert Sist oppdatert

Hammersvik er assisterende kjøkkensjef ved Bergen Røde Kors Sykehjem, og har gjort det til en tradisjon å lage utstilling ved de store høytidene. Påskeutstillingen i år er fargerik og innholdsmettet, eller for å si det Hammersviks egne ord: «Jeg har ikke spart på noe».

LES OGSÅ: Utsikten fra emeritiet

– Dette er ikke et hotell, men en institusjon. Gjør det noe om folk får et godt førsteinntrykk når de kommer inn første gang? spør han.

Powered by Labrador CMS