SUKSESS: Programlederne Odd Rune Volden og Camilla Tjønn Thingvoll kan notere seg for en innertier med Salmeboka minutt for minutt.

Finn favorittsalmen din fra NRKs salmemaraton

Salme-maratonsendingen på NRK TV skapte masse begeistring. Og det er håp for den som gikk glipp av det hele. Alt sammen er å finne på nett.

NRK Fjernsynet har fått så godt som bare ros i etterkant av helgens salmemaraton, Salmeboka minutt for minutt , melder prosjektleder Petter Ingholm Gustavsen i NRK Trøndelag.

– Kjennes bra

– Hva tenker og føler du mandagen derpå?

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Flere har måttet våke de to nettene salmesendingene har rullet gjennom helgen, for heldekkende salme-TV krever sitt av mange. Selv har Ingholm Gustavsen tilbragt nettene hjemme i egen seng, men det har likevel vært en krevende helg og lange dager som vaktsjef. Desto mer glad er han for at sendingen har gått så godt som uten problemer, og for all rosen. Les: Vil ha sakte-Bibel på NRK

Søk på salmer

Du som ikke fikk sett det du ville av salmesendingen, trenger ikke fortvile. NRK har nemlig tenkt på deg, både på kort og lengre sikt.

Indeksert

Sendingen er såkalt indeksert, det vil si at man kan gå inn der man vil i sendeplanen og få med seg akkurat den salmen man vil, sortert etter salmenummer og tittel.

– Det har vært viktig for oss å arkivere dette for ettertiden, og via tagging og emneord skal det være lett å finne det man søker etter. Les også: Samlende salmekamerater

Les også
Håper på sakte-Bibel på NRK
Les også
Julegavetips: Barnebøker med kristent innhold
Les også
Juleartister ber kristne være rause«Vi feirer jul»
Les også
Advarer mot forførende kosesang«Vi feirer jul»
Les også
Frå perm til perm, minutt for minutt
Les også
Samlende salmekamerater
Les også
Salmer til kongens slottNorsk salmebok 2013