Et abonnement gir tilgang til alt innhold vi publiserer

❄️ 1 krone for 1 måned Du kan betale med vipps

Er du under 30? Bestill med UNG her

Er du allerede abonnent?

Fortsett 👉

FAMILIE: Harout Bakery er en familiebedrift. Harout Kulahdjian overtok bakeriet etter sin far og fører det videre til sine sønner Sevag og Kevork.

Den armenske bakeren i Beirut

Hver morgen i 50 år har Harout stått 
opp klokken fire for å lage armensk pizza. 
Belønningen er køen av forventingsfulle kunder som venter ved disken.

Publisert Sist oppdatert

Harout Kulahdjian (73) er for lengst blitt en berømthet. Folk kommer langveisfra for å kjøpe rykende fersk pizza, lahmajun, hos ham. De står og tripper i kø helt ut på fortauet, forventningsfulle og utålmodige.

Tennene løper i vann ved synet av de luftige bakverkene som kommer ut av bakerovnen. Noen er fylt med ost, andre med kjøtt og krydder, og noen med kruttsterk chili.

– Fantastisk! Det smelter på tunga, sier Ninva Ibrahim.

Powered by Labrador CMS