KONSEKVENSER: Ap-leder Jonas Gahr Støre og flere andre partitopper under partilederdebatt denne uken. Foto: Marit Hommedal/NTB

Konsekvenser av en ny regjering

Det nærmer seg tiden for valg og da vil vi få en ny regjering. Blir det en Høyre -regjering eller en rød/grønn regjering?

Om det blir sistnevnte vil det få store negative konsekvenser for de kristne verdiene i vår nasjon. Ap og SV har i de senere år vært sterkt imot den kristne tro. Det viser seg i barnehager, på skoler, sykehus, osv.

I Jonas Gahr Støres 10 punkts-forslag sier han, at om han blir statsminister vil han i løpet av de første 100 dagene øke abortgrensen til 20 uker. Dette er drap på barn som er kommet langt i sin utvikling.

Støre har tidligere uttalt at han er kristen, likevel har han med dette i sitt program. Det vi vet er at det også er mange kristne som stemmer på Aps program.

Er det da slik at der er forskjell på politikk, selv om en har den kristne tro?

Bibelen oppfordrer oss til å stå sammen. Så opplever vi at PDK bidrar til å splitte KrF, selv om PDK også har mange gode programforslag.

Men med sine i beste fall 2 prosent oppslutning har de ingen mulighet til noen påvirkning i det politiske liv. Men de kan hindre KrF å komme over sperregrensen. Og konsekvensen blir som nevnt i begynnelsen av innlegget.

Politisk blir det ødeleggende for menighetenes liv og de kristne verdier i nasjonen. Er dette et ønske?