Illustrasjonsfoto: Ricardo Camacho / CC / Flickr

Er livet ditt en gudstjeneste?

Overgivelse til Jesus betyr at vi stiller våre kropper til rådighet i tjeneste for Gud. Du er en levende lovsang om Jesus hvor enn du er.

«Jeg oppmuntrer dere derfor, søsken, ved Guds barmhjertighet, at dere framstiller deres kropper som et levende offer, hellig og velbehagelig for Gud.» Romerne 12,1–2.

Jeg håper inderlig at du har et rikt og spennende kristenliv. At din gudstjeneste er mer enn et møte, en samling en gang i uken.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Det virker som det ligger en stor misforståelse over veldig mange kristne.

Paulus skriver her at en sann gudstjeneste handler om overgivelse til Jesus. At vi ofrer oss selv, at vi stiller våre kropper til rådighet i tjeneste for Gud. Det betyr i praksis at du er en levende lovsang om Jesus hvor enn du er. Mer enn et møte, er handleturen til storsenteret en gudstjeneste for deg. En anledning til å leve ut Jesus.

Les også:– Tid for å åpne
 Bibelen på toget

«Søk da først Guds rike, og du skal få alt det andre i tillegg,» er en enkel og genial leveregel. Det handler om at den største tilfredsstillelse du kan oppnå i dette livet, er å finne i Jesus.

Å oppnå lykke handler faktisk ikke om meg, men om Jesus og min neste.

I et materialistisk samfunn blir denne sannheten skyggelagt, og i stedet sløser vi bort livene våre på oss selv og «jaget etter vind».

Et liv med Jesus, som ikke er myntet på overgivelse, blir raskt et kjedelig kristenliv. Ikke minst vil de rundt degikke oppdage Jesus i livet ditt.

Vil du ha mer påfyll?Les flere andakter fra mediehuset Dagen her