Noen av barna i Ekklesia Church i Denpasar, hovedstaden på Bali, Indonesia, som bruker den norske sangen «Superhero» til å nå ut til andre barn med evangeliet om Jesus.

Emeline og Sunniva: – Fantastisk at sangen vår er til glede og inspirasjon på den andre siden av kloden!

En lovsangsleder fra en kirke på Bali i Indonesia var på besøk i Sarons Dal i sommer. Hun fikk et sterkt møte med jentenes «Superhero» på torget i Kvinesdal.

– Denne sangen skal jeg ta med meg hjem, sa Anahida Sangguwali med tårevåte øyne en julikveld i sommer.

Sammen med hundrevis av barn og unge var hun på gratiskonsert med Emeline og Sunniva, og deres foreldre Lise og Tony Gulbrandsen, på torget i Kvinesdal i Vest-Agder.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Sommerstevnet i Sarons Dal samarbeider med lokalt næringsliv. Butikkene holder åpent til midnatt. Og denne gang var det Jarle Waldemar og familien Gulbrandsen som sørget for lett underholdning, musikk og andakt på torget.Se videoen som Lise Veronica Idsøe filmet i Kvinesdal:


Musikk-evangelisering

Fem måneder senere øver barna i Ekklesia Church i Denpasar, hovedstaden på Bali, inn deres versjon av «Superhero».Se video:

 

– Vi bruker den norske versjonen som Emeline, Sunniva og lillebror Theodor synger. Og vi har oversatt og forklart teksten for barna - og gjør det samme på førjulsfesten vår, forklarer Anahida Sangguwalia.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Barna elsker sangen!

Lørdag 13 desember var kirken full av barn, til den stadig mer populære førjulsfesten.

– Barna i menigheten inviterer med seg ikke-kristne venner fra skoler og nabolaget, I fjor var de totalt litt over 100 barn. I år var det flere enn 300 barn i kirken. Det var dans, musikk, god mat, andakt - og barna, mange av dem svært fatttige, fikk med seg en pose full av nyttige ting hjem.

–  Men det viktigste er at mange barn nå gjennom sangen, har forstått at deres superhelt ikke er Superman, Batman eller Spiderman, men Jesus!

Dette forteller Anahida gledesstrålende fra Bali, en av de meste kjente av de totalt 17.508 øyene som øyriket Indonesia består av.

– Vi er med på å så Guds Ord inn i barna. Og vi er takknemlige for at vi kunne bruke den herlige sangen «Superhero» for å nå fram med budskapet i år, sier Anahida til Dagen.

PS: Vi venter på en video fra førjulsfesten i kirken. Foreløpig har et trengt nett på Bali gjort det umulig å få den over til til Norge. Men vi legger ut den nye videoen på denne siden så snart vi har den i hus. Sjekk innom senere!

«Fantastisk oppmuntring!»

– Wow! Så utrolig. Det var en fantastisk oppmuntring, utbrøt Emeline og Sunniva da de fikk se video og bilder fra kirken på Bali.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Det er så herlig å se og høre - og vi er evig takknemlig. Må sangen bli til stor velsignelse og glede. Gud er god!

Selv synger familien Gulbrandsen inn jula i Arendal Misjonskirke søndag ettermiddag.

Når ut til enda flere

– Da barna var ferdig med å synge og danse om superhelten Jesus, kom det flere voksne og pastorer bort til meg. De var på besøk fra ulike kirker på Bali - og de ville at vi skulle ta med barna og sangen og komme og dele den på deres julefester. Jeg hadde et kort møte med barna og deres foreldre - og alle sa ja.

– Så nå blir det et par svært hektiske uker for våre små helter som skal ut og synge om deres store superhelt, Jesus, sier en sliten og lykkelig Anahida Sangguwali.

Her kan du høre hele sangen: