FAMILIEN FØRST: Den populære barneevangelisten har tatt et oppgjør med egne prioriteringer og vil bruke mer tid sammen med familien.

Blir trolig barnepastor i pinsemenighet

Jarle Waldemar flytter både familie og virksomhet til Sandnes. 

Barneevangelist Jarle Waldemar måtte reise bortimot hver helg for å få råd til kostbare produksjoner.

- Jeg stod i fare for å bruke mer tid med andres barn enn mine egne, sier barneevangelisten til Dagen.100.000 produkter
 Han har solgt bortimot 100.000 produkter for barn i form av dvd-er, bøker og cd-er. I fjor høst hadde selskapet Waldemar inspirasjon 5 ansatte, men på vårparten oppdaget han røde tall i regnskapet og måtte si opp ansatte.

- Jeg oppdaget at jeg måtte reise ekstremt mye for å holde hjulene i gang. Mitt ønske er å inspirere til tro, men det kan ikke gå utover min egen familie. Jeg følte at Gud ledet meg inn i en prosess for å endre på både liv og tjeneste. En setning som stor klart hos meg var - Hva vil jeg at mine barn skal huske av sin barndom?Blir trolig barnepastor Løsningen ble det Waldemar kaller en total «redesign» av livet.
- Jeg har funnet ut at jeg må endre kursen. Jeg kan ikke reise så mye, og jeg trenger å være mer tilstede for mine barn. Jeg må leve det jeg lærer, sier Waldemar som kom ut med boken «Tro i hjemmet» som blant annet tar opp viktigheten av å være tilstede i familien.

I forrige uke solgte familien huset sin på Hamar. Denne uken kjøpte de hus i Sandnes hvor barneevangelisten etter alt å dømme vil begynne som barne- og familiepastor i halv stilling i pinsemenigheten Klippen Sandnes.

Waldemar inspirasjon AS flytter nå hovedbasen fra Hamar til Sandnes. For Jarle betyr det å komme hjem.
- Jeg er jo vokst opp i Sandnesområdet, dessuten foregår mesteparten av reisene mine mellom Kristiansand og Ålesund. Jeg blir sjelden invitert av menigheter i Østlandsområdet.

Barnevangelisten presiserer at han vil fortsette å reise og produsere dvd-er, bøker og cd-er som skal inspirere barn til å følge Jesus.Les stort intervju med Jarle Waldemar i lørdagens Velsignet Helg .