- Uproblematisk med parti i menighetslokaler

Forstander Frank Søgaard har sluppet Partiet De Kristne inn i Den frie evangeliske forsamlingens kontorlandskap.

I fe­bru­ar ble Frank Sø­gaard or­ga­ni­sa­sjons­sjef i Par­ti­et De Krist­ne. Han er også for­stan­der i Den frie evan­ge­lis­ke for­sam­ling i Oslo, og har latt par­ti­et leie en del kon­tor­plass i andre eta­sje me­nig­he­tens bygg i Møl­ler­gata 40.

Par­ti­et vil også få til­gang til gruppe­rom i tred­je eta­sje og me­nig­hets­sal i førs­te eta­sje, ved behov.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

- Par­ti­et blir en ve­sent­lig del av virk­som­he­ten, så vi kal­ler det «De Krist­nes hus». For meg er det en selv­føl­ge å samle mest mulig kris­tent en­ga­sje­ment på ett sted, sier Sø­gaard.

Lei­e­for­hold

Han av­vi­ser at det er pro­ble­ma­tisk å la par­ti­et be­nyt­te seg av me­nig­he­tens lo­ka­ler.

- Jeg skjøn­ner ikke at din ge­ne­ra­sjon og andre har be­gynt å blan­de det sam­men. Jeg blan­der ikke me­nig­hets­ar­beid og po­li­tikk, det er to for­skjel­li­ge ting. Og dette er et lei­e­for­hold. Det fine er at det er lo­ka­li­te­ter til par­ti­et her og at det er vel­dig sen­tralt, sier Sø­gaard.

Opp­løs­ningstenden­ser

Men han er klar på at po­li­tik­ken til Par­ti­et De Krist­ne byg­ger på krist­ne ver­di­er.

- Po­li­tik­ken er opp­stått blant de krist­ne. Hvem har star­tet sko­le­ne og alt som har med ar­beid for syke i Norge å gjøre? De krist­ne. So­sia­lis­te­ne vil fjer­ne de krist­ne og po­li­tik­ken fra hver­and­re, men de hen­ger sam­men som hånd i hans­ke, sier Sø­gaard.

Han un­der­stre­ker at par­ti­et vil pre­si­se­re de krist­ne ver­di­ene de «føler man­ke­rer i norsk po­li­tikk i dag» på grunn av «opp­løs­ningstenden­ser», for å få lan­det «til­ba­ke på skin­ne­ne igjen».

Artikkelen fortsetter under annonsen.

DAGEN

Les også
De Kristne jakter på rike onklerPartiet De Kristne