Hjørdis Almelid Vikenes har vunnet en Ipad mini. (Foto: privat)

Dagen.no har flere enn 5000 følgere på Facebook

Og en av dem får en Ipad mini av oss!

I for­ri­ge uke opp­ford­ret vi våre le­se­re til å sende oss en e-post med en kort for­kla­ring på hvor­for nett­opp du føl­gerDagen på Face­bo­ok - ogleser oss på papir og / eller påDagen.no.

Et data­pro­gram har nå truk­ket ut en vin­ner. Tromme­solo ....  Og vin­ne­ren heterHjør­dis Al­me­lid Vi­ke­nes og bor i Ørsta.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

«Eg er ein til­hen­gjar av Dagen på Face­bo­ok, fordi avisa gjev meg ann­lei­se vink­lin­gar på saker som andre medie­ka­na­lar for­mid­lar, og fordi avisa har fyl­dig dek­ning av kva som rører seg i kris­ten­noreg. På den måten kan ein få med seg ny­hen­de frå flei­re fron­tar og det er kjekt», skrev Hjør­dis Al­me­lid Vi­ke­nes i e-pos­ten hun send­te oss, og fort­set­ter:

 «For­eld­ra mine har hatt pa­pir­avi­sa i alle år, slik at eg er opp­vak­sen med å lese Dagen heima­frå. Det er flott å ha ei avis som og har godt blikk for det som skjer i Midtaus­ten. Min tid­le­ga­re medie­læ­rar på Bi­bel­sko­len Bild­øy, John Sols­vik, gjer ein god jobb som for­mid­lar av ny­hen­de frå Is­rael og Midtaus­ten.»

En Ipad mini kom­mer i pos­ten til deg, Hjør­dis. Gra­tu­le­rer!

Har du ny­hets­tips eller kon­struk­ti­ve til­bake­mel­din­ger? Send gjer­ne en e-post til nett­re­dak­sjo­nen@dagen.no

Mange til­bake­mel­din­ger

Her er et lite knip­pe av noen av de mange til­bake­mel­din­ge­ne vi har fått:

«Jeg føl­ger DAGEN på FB fordi jeg selv er kris­ten, og vil ha ny­he­ter i kris­ten-Nor­ge og Is­rael-ny­he­ter. Så synes jeg det også er en evan­ge­li­se­rings­ka­nal midt i alt U-krist­ne inn­legg på Face­bo­ok. Vel­dig flott at dere er der!»

«Eg fyl­gjer Dagen på FB for å få var­sel om ny­hen­de i norsk og in­ter­na­sjo­nalt kris­ten­liv!»

«Eg likar Dagen på face­bo­ok fordi det er den avisa her i lan­det eg er mest ueinig med. Eg deler svært sjel­dan dei syns­punk­ta som re­dak­sjo­nen i Dagen har, men eg mei­ner at det er svært vik­tig at andre syns­punkt enn dei som pre­gar oslo­avi­se­ne kjem på trykk her i lan­det. Ingen avis er meir les­ver­dig enn den eg er ry­kan­de ueinig med!»

Artikkelen fortsetter under annonsen.

«Jeg føl­ger med avi­sen på Face­bo­ok, fordi den brin­ger ny­he­ter om kris­ten­dom/krist­ne, som en ikke fin­ner på andre sider.»

«Jeg føl­ger dagen på Face­bo­ok fordi avi­sen er sann mot Is­rael Bi­beltro og har en meget flink re­dak­tør :) vi tren­ger en slik Røst i media :) Gud vel­sig­ne deres ar­beid!»

«Jeg føl­ger dagen på Face­bo­ok for å få de siste ny­he­te­ne med en gang.»

«Jeg føl­ger Dagen på Face­bo­ok for å få med meg de vik­tigs­te ny­he­te­ne gjen­nom hele dagen. Dere er også de enes­te jeg ser på som tar alvor med tanke på synet på men­nes­ket og at ver­di­en vi har er uen­de­lig, sett med de krist­ne ver­di­ene. Takk for at dere gjør en så­pass bra jobb dere gjør og stå på vi­de­re!»

«Jeg føl­ger Dagen på face­bo­ok, og får den også inn på min tids­lin­je, og noen gan­ger deler jeg inn­legg  fra Dagen på min Face­bo­ok­side. Det er ikke en fro­kost uten at jeg også er inne på Dagen.no for å se om det er noe nytt. Får pa­pir­ut­ga­ven når jeg kom­mer hjem fra jobb. Takk for en god avis, jeg liker den svært godt.»

«Jeg leser gjer­ne Dagen på Face­bo­ok fordi jeg set­ter pris på mang­fol­det av deres stoff og ar­tik­ler. Dess­uten er dere flin­ke til å skri­ve om si­tua­sjo­nen for for­fulg­te krist­ne.»

«Jeg føl­ger Dagen på Face­bo­ok fordi det er lett­vint og fordi da blir jeg min­net på å lese ny­he­te­ne deres. Det er sunt å få deres fram­stil­ling av ny­he­ter i til­legg til andre medi­er. Det får meg til å re­flek­te­re litt mer.»

«Jeg føl­ger Dagen på Face­bo­ok fordi avi­sen føl­ger krist­nes  si­tua­sjon rundt om  i ver­den. Dagen ser dette fra et men­neske­ret­tig­hets syns­punkt. Dagen vekt­leg­ger krist­ne ver­di­er som er vik­tig i kon­kur­ran­se med andre livs­syn som har som mål å om­stø­te de­mo­kra­ti og tros­fri­het.»

Artikkelen fortsetter under annonsen.

«Dagen er Nor­ges beste avis. Dere skri­ver om saker som res­ten av de nors­ke avi­se­ne ikke vil eller tør skri­ve om.»

«Jeg føl­ger dagen på face­bo­ok fordi det er den avi­sen som gir meg ny­he­te­ne som in­ter­es­se­rer meg. Dagen har fokus på kris­tent ar­beid og mi­sjon rundt i ver­den. Dette er det vik­tigs­te for oss krist­ne. Sam­ti­dig gir ikke Dagen et flatt og over­fla­disk bilde, men gir meg mye va­rier­te ny­he­ter. Takk for at dere er en avis jeg liker.»

Tusen takk for svært mange til­bake­mel­din­ger! Har du ny­hets­tips, te­ma­er eller men­nes­ker du gjer­ne vil at vi skal skri­ve om? Send en e-post til nett­re­dak­sjo­nen@dagen.no