UTSENDINGER: Magnus Brandsæter og Fride Maria Listrøm Næsheim er glad for at de nå kan reise som utsendinger med jobber som passer til dem begge. Foto: Privat

Skal jobbe med markedsføring og gründerskap i Kambodsja

#arbeidsdagen: Fride Maria Listrøm Næsheim (28) og Magnus Brandsæter (31) er Misjonsalliansens nye utsendinger til Kambodsja.

Fride har de siste fem årene vært ansatt som kommunikasjonsmedarbeider i Misjonsalliansen, men skal nå jobbe som markeds- og volontøransvarlig for Misjonsalliansen i Asia.

Magnus er gründer og har startet opp flere selskaper innen TV og event og eier i dag selskapet Holi med 12 ansatte. I tillegg har han sittet i styret for Storsalen menighet. Nå skal han jobbe med små- og mellomstore bedrifter for å skape nye arbeidsplasser i Kambodsja gjennom satsingen Mission Alliance Business Development (MABD).

Begeistret

Fride og Magnus skal i tillegg følge opp voluntører som sendes til Kambodsja, blant annet gjennom samarbeidet «Idrett krysser grenser» og KRIK.

Paret, som er henholdsvis fra Oslo og Bærum, er begeistret for at de har fått muligheten til å reise ut sammen med jobber som passer begge.

– Å få reise ut og jobbe med noe så viktig og som vi i tillegg brenner for er en drøm, sier Fride til Dagen.

Brandsæter ser fram til å bruke gründererfaringen sin på misjonsmarken.

– Jeg har mange ganger sett at Misjonsalliansen gjør folk i stand til å jobbe seg ut av fattigdom, og jeg gleder meg til å kunne bidra direkte i det arbeidet, sier han.

Historiefortelling

Marked- og innsamlingsleder Kjetil Abrahamsen er glad for at Næsheim skal jobbe med markedsarbeid som utsending.

– Fride vil være ekstremt viktig i å hjelpe givere i Norge komme tett på ved å fortelle historien til fattige og marginaliserte mennesker i landene der vi jobber.

Rune A. Øygard, daglig leder i MABD, ser på sin side fram til at Brandsæter skal jobbe for lokal verdiskapning.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Det er utrolig verdifullt for oss å ha hans erfaring i møte med lokale bedriftsledere, sier Øygard.

----------

Arbeidsdagen er Dagens spalte om nyansatte i Kristen-Norge. Har du fått ny jobb? Tips oss gjerne.