KOR: Leif Ingvald Skaug har siden 2015 engasjert voksne over hele landet i korprosjektet Gospel Explosion. Foto: Bjørn Olav Hammerstad

Korgründer skal jobbe med Vårt Lands TV-satsing

Leif Ingvald Skaug blir leder for innhold og utvikling i Vårt Lands TV-kanal TVL.

Han skal hjelpe kirker og organisasjoner med å lage innhold, og bistå redaktøren i arbeidet med lansering og utvikling av kanalen, ifølge en pressemelding fra TVL.

Skaug har tidligere vært daglig leder for det kristne TV-produksjonsselskapet TV Inter. Han har også vært prosjektdirektør i Mentor Medier, Vårt Lands eierselskap.

Men han er kanskje mest kjent som initiativtaker for korprosjektet Gospel Explosion. Det prisbelønte korprosjektet har engasjert voksne kormedlemmer over hele landet siden 2015.

Les også
Kor-prosjektet Gospel Explosion vinner årets Sareptapris

Etter at pandemien kom har koret gjort seg bemerket på digitale plattformer med øvelser og konserter.

– Vil være med fra starten

Skaug har også hatt ansvar for en rekke TV-program som organist i Indre Østfold. De erfaringene håper TVL-redaktøren å dra nytte av.

– Leif Ingvald er en som får ting til å skje. Og da snakker vi ikke bare om det synlige – det som gleder og oppmuntrer folk. Det handler vel så mye om å få logistikken og økonomien til å gå rundt. Dette er uhyre viktige egenskaper for en kanal som har ambisjoner om høy kvalitet med begrensede midler, sier Alf Gjøsund, daglig leder og redaktør, i pressemeldingen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Les også
Tornefull dans på roser

Skaug begynner i en 50 prosent stilling fra årsskiftet.

– Dette er en unik mulighet som kanskje aldri kommer igjen, og da vil jeg være med og hjelpe til fra starten, sier Skaug til TVL.

Vårt Lands TV-kanal skal etter planen starte opp i april 2022.

Tips oss

Arbeidsdagen er Dagens spalte om nyansatte i Kristen-Norge. Les flere saker her.

Har du fått ny jobb? Tips oss via skjemaet i artikkelen under: