NYANSATT: Joachim Hodne (t.v.), Madelen Nordhagen, Jens Harald Claudius og Malene Johansen er ansatt i Misjonssambandet region øst. Foto: Anna Lindbak Hørte

Disse skal trene ungdom til å bli disipler

#arbeidsdagen: Misjonssambandet har ansatt fire personer som skal jobbe med disippeltrening av unge.

Ung: Disippel er Misjonssambandet region øst sitt trosopplæringsprogram for konfirmanter og tenåringer. Nå er fire personer ansatt for å jobbe med programmet.

Malene Johansen (26) er utdannet grunnskolelærer fra OsloMet og skal jobbe som trinnleder for konfirmantopplegget. Hun har vært med som frivillig medarbeider før hun ble ansatt.

– Det å kunne være med å gi ungdommene det samme som har vært så viktig for mitt kristenliv og tro, synes jeg er både stort og spennende, sier Johansen til Dagen.

Joachim Hodne (23) fullfører for tiden en bachelor i teologi og misjon ved Fjellhaug Internasjonale Høgskole. Hodne er også ungdomsleder i Lillokirken, Misjonssambandets kirke i Groruddalen. Han vil være trinnleder for Ung: Etterfølger.

Jens Harald Claudius (27) har en mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole og vil være trinnleder for Ung: Leder.

Madelen Nordhagen (25) er utdannet i innovasjon og ledelse hos Hauge School of Management på NLA Høgskolen. Hun er også administrasjonsleder i Misjonssalen i Oslo. Nordhagen vil lede Ung: Disippel og har det administrative ansvaret.

Mange søkere

Utviklingsleder i Misjonssambandet region øst Anna Lindbak Hørte forteller at de har hatt mange gode søkere til stillingene.

– Det er tydelig at å jobbe med disippelgjøring av ungdommer er noe som treffer en nerve hos mange unge voksne, sier Hørte.

Solid undervisning

Hun forteller at de har deltakere fra hele Østlandet med rundt 60 deltakere og en rekke frivillige. Målet er å hjelpe ungdom i troslivet.

– Vi opptatt av å gi solid undervisning fra Bibelen slik at ungdommene kan bli stødige i troen, sier utviklingslederen til Dagen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

----------

Arbeidsdagen er Dagens spalte om nyansatte i Kristen-Norge. Har du fått ny jobb? Tips oss gjerne.