KONFERANSE: Konferanse for ungdomsledere i Frankrike, i regi av Moov France. Paul Hockley fra Jesus Revolution Norge talte. Foto: Einar Myreng

Glede, glød og pågangsmot

«100 nye mennesker er blitt frelst og tillagt i menigheten!»

Jeg kjente en utrolig glede da ungdomspastoren i den lokale pinsemenigheten i Orleans beskrev tilstanden i kirken etter over et år med korona.

Gleden, gløden og pågangsmotet var virkelig inspirerende å møte i en tid hvor mange kjenner på en usikker og utfordrende tid innenfor kirkelandskapet, både i Norge og helt klart i Frankrike!

Les også
Den uvisse høsten

«Impact France»

Paul Hockley (jr) og jeg hadde gleden av å møte Samuel Tricoire som leder arbeidet i Moov France (tilsvarende Pinse Ung her i Norge) for noen dager siden. Ungdommer fra hele Europa inviteres til å være med på «Impact France» neste sommer i regi av deres arbeid.

Vi besøkte leirstedet som skal være neste års base for kampanjen, og deretter fikk vi være med på en konferanse for ungdomsledere dagen etter, hvor Paul underviste.

EINAR MYRENG: Leder for Pinse Ung. Foto: Ane-Marthe Hop-Hansen

Gleden og trykket i forsamlingen var fantastisk! Over 300 ungdomsledere fra nærliggende menigheter var kommet sammen i Orleans denne lørdagen. Her fikk de undervisning om hvordan man deler evangeliet med mennesker på en enkel og god måte, og samtidig lede dem til frelse.

En av de som fikk erfare dette, var en ung mann som var kommet innom konferansen for å møte en bekjent. Etter å ha hørt undervisningen om hvordan man kan dele tro i dagliglivet, ga han sitt liv til Jesus!

SAMUEL TROCOIRE: Leder for arbeidet i Moov France. Foto: Einar Myreng

Evangeliets kraft

Det er inspirerende å se hvordan Gud går fram der det kan virke umulig. Det ligger både kraft og glede i å dele de gode nyhetene om evangeliet, og resultatet er fantastisk!

Holder vi fast i troen på evangeliets kraft, vil vi dele og forkynne evangeliet med glede i våre daglige liv. Dette gjelder deg som er godt voksen, så vel som deg som er ung.

Det ligger både kraft og glede i å dele de gode nyhetene om evangeliet.

Ordet i ord og handling

«Impact France» er en mulighet for deg som er ung til å være med på korttidsmisjon i Frankrike i juli 2022. Det vil bli både inspirerende og oppbyggende dager, og jeg gleder meg allerede til å høre historiene som vil fortelles i etterkant.

Jeg tror det ligger en hemmelighet i at Ordet må forkynnes både i ord og handling. Sammen kan vi be om å få et «Impact Norge» for våre kirker og våre lokalmiljø.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Les også
Barna trenger balanse i ballasten

Det er et sterkt ønske at mennesker virkelig skal oppleve evangeliets kraft i tiden og dagene framover hvor vårt oppdrag fortsatt er å dele evangeliet her hjemme og utenfor landets grenser!