JAN NESTVOLD: Daglig leder i IBRA Media Norge. Foto: Deborah Selbekk Lunde

Det starter og fortsetter med bønn

Misjonskonferanse med fokus på å nå 7.000 unådde folkegrupper.

I skrivende stund finpusser vi på de siste forberedelsene for en av de store historiske og profetiske begivenheter i år. M28-konferansen arrangeres i Bergen 22. og 23. oktober.

Dette er historisk fordi, så langt jeg kjenner til, det aldri tidligere har skjedd at så mange menighetsbevegelser, misjonsorganisasjoner og kirkesamfunn har gått sammen for å arrangere en felles plattform i Norge.

Les også
Noen misjonærer slutter aldri å forundre meg

I år er vi hele 31 sammenhenger som er arrangør for begivenheten. Dette er også profetisk fordi fokuset er å nå ut til flere av de 7.000 unådde folkegruppene med evangeliet om Jesus Kristus. Evangeliet skal ut til alle folkeslag.

Bønn før, under og etter

Ingen vet hvor mange timer med bønn som legges ned i forkant, under og etter disse konferansene. Men det er det det hele handler om; bønn. Uten bønn famler vi i blinde og får utrettet særdeles lite (og ingenting).

Bønn er samarbeid med Gud. Og det er i bønn at visjoner skapes, strategier legges og fellesskapet med Gud og hverandre styrkes.

Bønn er samarbeid med Gud.

Digital bønneportal

Under årets konferanse vil vi lansere en digital bønneportal som vil hjelpe oss og engasjere oss i å be for unådde folkegrupper på en effektiv og strategisk måte. Dette gleder jeg meg til.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Jeg husker ikke hvem det var som sa det, men jeg synes det er godt sagt. «Å be er som å heise storseilet på en seilbåt, kjenne at vinden tar tak og sette av sted.»

Les også
Misjonskonferanse økte fra fire til 31 arrangører på tre år

Misjonsbefalingen

M28-konferansen har hentet sitt navn fra Matteus evangeliet kapittel 28:

«Og Jesus sto fram og talte til dem og sa: 'Meg er gitt all makt i Himmel og på jord. Gå derfor ut og gjør alle folkeslag til disipler, idet dere døper dem til Faderens og Sønnens og Den Hellige Ånds navn, og lærer dem å holde alt det Jeg har befalt dere. Og se, Jeg er med dere alle dager inntil denne tidsalders ende.'»