NY TID: For oss i TV Inter har alltid de tre ukene i juli vært et veiskille. Det har endret seg nå, forteller Ole Kristiansen i TV Inter. Foto: Johnny Vaet Nordskog

150.000 seere er innom hver dag

Plussord når langt utover kristenfolket. Det kan riktig nok forstyrre vår vanligvis dorske ferie.

Fortsatt er det mange som nyter siste rest av en – forhåpentligvis - velfortjent ferie. Da vi for alvor kan la roen senke seg, og vi kan hente nye krefter før mørketiden kommer over oss igjen.

For oss i TV Inter har alltid de tre ukene i juli vært et veiskille. Vi har som regel vært veldig sesongbasert, noe som gjør at vi jobber på spreng for å avslutte vårsesongene i mai og juni. Når vi låser opp døren etter tre slappe uker uten jobb i juli, har vi så smått begynt å tenke på hva vi skal gjøre i høstsemesteret.

Vi må passe på at de som følger oss blir ivaretatt.

De to siste årene med Plussord har vært annerledes. Nå slipper vi en ny andakt hver dag. Det betyr kommentarer og spørsmål på hver eneste Facebook- eller Instagram-filmsnutt, noe som gjør at det ikke er like enkelt å koble helt av fra jobben. Vi må passe på at de som følger oss blir ivaretatt selv om kontordøren er låst for sommeren. Det betyr å lese meldinger og svare på de spørsmålene som kommer.

Selv om det betyr ekstra jobb, gjør vi det med glede. Vi nærmer oss 12 millioner visninger i Plussord, og vi har nå over 150.000 unike seere som har vært innom eller følger Plussord hver dag. Det betyr at vi når langt utover de typisk kristne seerne og lytterne. Andreas Hegertun, Egil Svartdah, Lisa Børud Gustavsen og Sunniva Gylver får stadig kommentarer på hvor viktig Plussord har blitt for mange.

Vi er selvsagt ydmyke og takknemlige for dette, og vi gleder oss allerede til å låse opp døren etter ferien. Selv om ikke alle planer er klare for høstsemesteret, vet vi at vi skal i gang med en ny sesong med Plussord, og supplere med Plussprat.

Noe som vi tror kommer til å fortsette å bety mye for veldig mange.