Illustrasjonsbilde: William Murphy/CC/Flickr

Veien tilbake

En dør er alltid åpen inn til Jesus. I dag kan du gå inn til Ham.

«Jeg vet om dine gjerninger. Se, jeg har satt foran deg en åpnet dør, som ingen kan stenge. For du har liten kraft, og du har holdt fast ved mitt ord og ikke fornektet mitt navn.» Johannes Åpenbaring 3,8

Nå er det slik at hvis Gud stenger en dør, kan ingen mennesker åpne den. Om Noahs ark kan vi lese at Gud stengte døren. Frelsen for de utenfor var nå ikke lenger tilgjengelig.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

På samme måte kan vi si at hvis Gud åpner en dør, kan ingen mennesker stenge den. Dagens hilsen til deg er klar: Døren inn til Jesus, til frelsen, til ny kraft og tilgivelse er åpen. Og ingen mennesker kan stenge den.

«Så er det da ingen fordømmelse for dem som er i Jesus Kristus», skriver Paulus. «For dersom vi bekjenner våre synder, er Han trofast og rettferdig, så Han forlater oss syndene og renser oss fra all urettferdighet», skriver Johannes.

I dette øyeblikk speider Gud etter deg; du som føler deg håpløs, du som føler deg mislykket og som føler døren er stengt. En dør er alltid åpen inn til Jesus for den svake, for den som ikke får det til. I dag kan du gå inn til Jesus og legge alt ned for Hans føtter.

Les også
Tro i smått
Les også
En kort tid
Les også
Jesus og Askepott
Les også
Får Jesus vinne skikkelse i deg?
Les også
I tjeneste for Gud