Uni­ted King­dom In­de­pen­den­ce Party

Et pa­trio­tisk parti som prio­ri­te­rer Stor­bri­tan­nia. Et de­mo­kra­tisk, anti­ra­sis­tisk, li­be­ralt parti som mener at sta­ten skal spil­le en minst mulig rolle i men­nes­kers liv.

Uni­ted King­dom In­de­pen­den­ce Party ble stiftet i 1993. Har 11 re­pre­sen­tan­ter i Europa­par­la­men­tet, tre i Over­hu­set.

Ideo­lo­gi: Et pa­trio­tisk parti som prio­ri­te­rer Stor­bri­tan­nia. Et de­mo­kra­tisk, anti­ra­sis­tisk, li­be­ralt parti som mener at sta­ten skal spil­le en minst mulig rolle i men­nes­kers liv.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Inn­vand­ring: - Vil fryse tal­let på inn­vand­re­re i fem år. Kre­ver at inn­vand­re­re snak­ker en­gelsk fly­ten­de og at de er selv­hjul­p­ne øko­no­misk.

Flykt­nin­ger: - Ikke nevnt i pro­gram­met

Jus­tis­po­li­tikk: - Ingen kutt i over­fø­rin­ge­ne til po­li­ti­et. Livs­tids­dom må bety livs­tid i feng­sel. An­tall feng­sels­plas­ser dob­les for å un­der­stre­ke null­tol­le­ran­se mot kri­mi­na­li­tet.

Eldre­po­li­tikk: - Alle stat­li­ge pen­sjo­ner og ytel­ser må om­gjø­res til en enkel og kon­kret inn­byg­ger-pen­sjon. Alle ut­be­ta­lin­ger fra sta­ten for­be­hol­des de som har bodd i lan­det i minst fem år.

EU: - Det bri­tis­ke folk må få gjen­nom en folke­av­stem­ning av­gjø­re om de fort­satt vil være en del av EU eller om de vil ta til­ba­ke uav­hen­gig inn­fly­tel­se på sitt na­sjo­na­le liv.

Les også
Her er Frps «uskikkelige fettere» - høyrepopulistene i Europa