Illustrasjonsfoto: Kyrre Lien / SCANPIX

Trolig ikke samme «lokkemann»

Politiet tror ikke det er noen sammenheng mellom de to lokkeepisodene på Straume i Fjell kommune tirsdag.

Tirsdag var det to lokkeepisoder på Straume. Kun tre timer etter at en 15 år gammel jente ble forsøkt dratt inn i en hvit varebil da hun var i Arefjordvegen på vei til skolen, ble en ni år gammel gutt forsøkt lokket inn i en bil ved Knappskog skole. Dette er under en mil unna tilfellet i Arefjordvegen.

Les også: Mannen kan bli avslørt av DNA

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Politiet tror ikke de to episodene har noen sammenheng, skriver Bergensavisen.

– Vi utelukker det ikke, men beskrivelsen av personen og bilen stemmer ikke med den vi fikk etter hendelsen i Arefjordsvegen, sier politioverbetjent Thomas Sørensen, ved Sotra, Askøy og Øygarden lensmannsdistrikt.

Overfallsmannen jenta har beskrevet er mellom 20 og 35 år, av ukjent nasjonalitet. Han skal være over 1,80 meter høy, iført en mørk hettegenser eller jakke.

– Personen som gutten beskriver er eldre. Han kjørte også en liten personbil, forklarer Sørensen og legger til at det heller ikke var snakk om fysisk kontakt mellom de to.

Derimot tror det kan være en sammenheng mellom episoden med 15-åringen og hendelsen i Kanadaskogen i Bergen for tre uker siden, hvor en annen 15 år gammel jente ble utsatt for et overfall under en joggetur i Kanadaskogen.

Les også
Overfallsmann kan bli avslørt av DNA