Sann­fin­ne­ne / Pe­rus­suo­ma­lai­set

Byg­ger på ar­beid, en­tre­pe­nør­skap, vel­ferd og so­sia­le og krist­ne ver­di­er. Et ar­bei­der­par­ti uten so­sia­lis­me og et høyre/sen­trums­par­ti med sterk fø­lel­se av gjen­si­dig an­svar­lig­het i sam­fun­net.

Sann­fin­ne­ne/Pe­rus­suo­ma­lai­set b le stiftet i 1999. Har 39 man­da­ter i Riks­da­gen.

Ideo­lo­gi: Byg­ger på ar­beid, en­tre­pe­nør­skap, vel­ferd og so­sia­le og krist­ne ver­di­er. Et ar­bei­der­par­ti uten so­sia­lis­me og et høyre/sen­trums­par­ti med sterk fø­lel­se av gjen­si­dig an­svar­lig­het i sam­fun­net.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Inn­vand­ring: - Alle som vil liv­nære seg gjen­nom ærlig ar­beid er vel­kom­men. Alt som ikke er ar­beids­inn­vand­ring må re­gu­le­res strengt, spe­si­elt fa­mi­lie­gjen­for­ening.

Flykt­nin­ger: - An­tall kvote­flykt­nin­ger må re­gu­le­res i for­hold til Fin­lands øko­no­mis­ke si­tua­sjon. Be­hand­lin­gen av asyl­søk­na­der må skje ras­ke­re.

Jus­tis­po­li­tikk: - Økte res­sur­ser til po­li­ti og retts­ve­sen. Straf­fe­ne må bli stren­ge­re. Kri­mi­nel­le inn­vand­re­re ut­vi­ses og blir nek­tet ny inn­rei­se. Tig­ging må for­bys.

Eldre­po­li­tikk: - Eldre­om­sorg må or­ga­ni­se­res skik­ke­lig. Uenig i at kom­mer­si­el­le prin­sip­per leg­ges til grunn.

EU: - Er sterkt kri­tis­ke til EU, sær­lig til tan­ken om so­li­da­risk inn­sats på ulike om­rå­der. Er i mot øko­no­mis­ke krise­pak­ker.

Les også
Her er Frps «uskikkelige fettere» - høyrepopulistene i Europa