MINA:Den kjente pastoren Jan-Aage Torp skal i morgen være gjest i programmet Mina på Radio Tango. Det er andre gang Torp er gjest hos den kontroversielle programlederen Mina Hadjian.

Pastor Torp besøker Mina - igjen

Den kjente pastoren Jan-Aage Torp skal i morgen være gjest i programmet Mina på Radio Tango. Det er andre gang Torp er gjest hos den kontroversielle programlederen Mina Hadjian.

- Bakgrunnen er mitt forrige besøk i 2006. Da var jeg delvis uforberedt på hennes programlederstil, uten at jeg ble skremt av den grunn. Selve programmet gikk bra for min del. Jeg gjemte ikke mitt lys under en skjeppe, og fikk sagt mye bra om Jesus, sier Torp til Dagen Magazinet.

Den gangen jobbet Hadjian i NRK P3, men etter mye bråk måtte hun gå fra jobben, og er i dag aktuell med nytt program hos Radio Tango. Hadjian er kjent for sin relativt friske og ærlige språkbruk, og er ikke redd for å sin ærlige mening. Det har ført til mye medieoppmerksomhet rundt hennes person.



Hyggelig møte

- Første gang jeg faktisk møtte henne ansikt til ansikt var våren 2007. Forrige gang satt hun i et studio i Trondheim og jeg i Oslo. Nå skulle hun lage et tv-program og ville gjerne ha en sak om kvinner i Oslokirken. Jeg synes både møtet og programmet ble positivt, sett fra hennes ståsted, fortsetter Torp.



Vennlig

Egentlig ville Hadjian ha med Torp allerede på åpningsshowet, men han hadde ikke anledning da han var i utlandet.

- Jeg har ikke noen negativ holdning til henne, til tross for forsøk på overumpling. Hun gav meg mulighet til å dele budskapet om Jesus. Selv om ikke alle tar meg på alvor, så er det noen som gjør det. Jeg ønsker å nå de unge og nysgjerrige lytterne hennes, sier Torp og slår fast at han ikke er hårsår.

- Jeg tåler det meste, mener han.

På tirsdag kommer Torp til å presentere sitt budskap, og vil på ingen måter kjøre en aggressiv linje.

- Jeg ønsker å ha en vennlig innstilling, så får vi se. Kanskje hun blir mer i Oslokirken, humrer Torp som tror Hadjian er god på bunnen.