Norsk-vietnameser funnet drept i P-hus i Oslo

Politiet i Oslo har innledet drapsetterforskning etter at en mann ble funnet død i en bil i et parkeringshus på Grønland natt til tirsdag.

– Omstendigheter, observasjoner og undersøkelser gjør at dette etterforskes som drap. Motivet er ukjent, sa seksjonssjef Grete Lien Metlid ved voldsavsnittet i Oslo politidistrikt på en pressekonferanse tirsdag.

Mannens identitet er ikke endelig bekreftet, men politiet har god grunn til å anta at det er en norskvietnameser i 40-årene bosatt i Oslo-området.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Det var i 1-tiden natt til tirsdag at politiet fikk melding om at en livløs mann satt i en bil i P-huset i Smalgangen på Grønland Torg.

En rekke avhør

Det er innledet ordinær taktisk og teknisk drapsetterforskning.

– Vi jobber aktivt både i Politihuset og ute og er i gang med en rekke avhør. Vi etterforsker dette som drap med en ukjent eller flere ukjente gjerningspersoner, sa Metlid.

Hun ønsket ikke å si noe om dødsårsaken, men bekreftet at det tirsdag pågikk obduksjon av avdøde.

– Vi vil ha inn tips og ønsker mer kunnskap om hva dette kan være. Vi er særlig interessert i observasjoner av det som kan være avdøde og hans bil noe før klokka 23, sa seksjonssjefen.

Politiet er interessert i alle typer observasjoner av mannen og bilen hans, spesielt fra klokka 22.30 mandag til klokka 1 natt til tirsdag, men også tips forut for dette tidsrommet.

BMW

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Ifølge Dagbladet ble mannen sett i bilen sin like før klokka 23 mandag. Bilen er en BMW-modell og det er denne bilen politiet gjerne vil ha tips om.

De er interessert i alle typer observasjoner av mannen og bilen hans, spesielt fra klokka 22.30 mandag til klokka 1 natt til tirsdag, men også tips forut for dette tidsrommet.

Les også
Mistenkelig dødsfall i P-hus i Oslo
Les også
– Imam-angrep skaper frykt blant muslimer
Les også
Politiet etterforsker drapsforsøk på imam i OsloTidligere konflikter