Likestillingstoget

(FRISPARK): For en del uker siden uttalte Anniken Huitfeldt at kristne skoler skal fortelle barn at homofili er normalt. Hva hun mente med normalt, sa hun ikke, men ordet normalt har bare ett komplementært begrep, nemlig begrepet unormalt. Hvis homofili er normalt, må altså heterofili være unormalt, og Huitfeldt må regne seg selv og 98 % av befolkningen som unormale. Debatt: "Likestillingstoget"

Tekst: Nina Karin Monsen

Eller så mente hun at alt er normalt, at alle er normale, da også inkludert bifile, pedofile, incestuøse, polygame og gruppeseksuelle, samt en serie med nye seksuelle varianter som kan tenkes å ønske anerkjennelse ved ekteskap. De skal også bli likestilt.

Slik går det når likestillingstoget kjører rundt i hodet på folk. Det oppstår tøv og meningsløsheter. De rød - grønne skal ha alt likt, alle skal være like. Da kan ingen tenke lenger. De fleste mennesker kan ikke gjøres like. Regjeringen kan ikke gjøre blinde seende, ikke forandre gener eller endre stigma. Den kan ikke mate 5000 mennesker med to fisker, den kan ikke lage barn uten at Gud har lagt det til rette. Det viktigste her i livet, er slikt regjeringen ikke kan gjøre.

Men regjeringen kan forsøke å beholde makten, være populær. Den kan forsøke å fremtre som mest radikal og liberal av alle partier. Det vil tiltrekke moderne velgere. Regjeringen har glemt, eller så vet den det ikke, at det radikale som oftest kolliderer med det liberale. Liberalisme er nye friheter, mens radikalisme er omfordeling av goder og privilegier, som oftest en omveltning. Nye goder til nye mottakere blir tap av goder for de gamle. Det nye lovforslaget som ødelegger ekteskapsbegrepet og strider mot selve ekteskapsinstitusjonen, gir bare homofile rett til å bli benevnt som gifte. Homofiles rettigheter blir nå bygget over det heterofile ekteskapet, som mister sin eldgamle forankring i lovverket og jussen.

I maktrusen glemmer regjeringen å tenke. Den ekskluderer den biologiske familie og tokjønnede par som gifter seg av religiøse grunner fra ekteskapsbegrepet. Den kan ikke likestille homofile, de kan ikke få barn sammen, og den seksuelle adferd som er årsak til steriliteten, opphører ikke. Ingenting vil bli bedre i homofiles liv, det blir bare verre.

Men venstresiden betrakter alltid likestilling som et gode, uansett i hvilken sammenheng. Det er deres dogme. De homofile passer godt for det røde likestillingstoget. Endringen koster ikke mye foreløpig, men blir dyr når det politisk korrekte skal innføres i barnehager, skoler og universiteter, og terapeuter skal ta seg av nye problemer.

De homofile hevder at deres barn har krav på to foreldre. Alle faderløse barn har siden tidenes morgen hatt bare en forelder, ingen har hittil foreslått at disse barna skal få en ny forelder. Men etter at loven er vedtatt kan også enker og enkemenn med barn gifte seg med en av sitt eget kjønn for å gi sitt barn en ny forelder. De behøver ikke vente på kjærligheten. Den nye ekteskapsloven vil kunne brukes til så mangt av alle og enhver.

De homofile vil beruset av sin makt feire seieren med Anniken og Jens på en dertil egnet restaurant. Men de homofile kan ikke gå av likestillingstoget når de vil. Har man først kommet om bord må man være med til reisens slutt. De vil være nødt til å forbli gift, de er regjeringens paradenummer. Med denne seieren mister de homofile sin frihet, deres tid som fristilte seksuelle aktører er forbi. De har lov til å skille seg, være dårlige omsorgspersoner, gjøre alt det heterofile gjør, og mer til. Men det vil bli stilt spørsmål om deres adferd på en annen måte enn før. De enkjønnede parene blir bundet til ekteskapet om staten skal gi dem barn. Nesten halvparten av de heterofile gifter seg ikke, en av to barn vokser ikke opp i ekteskap.

Likestillingstoget skaper ikke fruktbarhet hos enkjønnede par eller lykke hos noen. Man har likestilt kvinner og menn på samme mekaniske måte i årtier nå, med den følge at ca. 50 % av ekteskapene og enda flere samboerskap ender i brudd. Det er flest kvinner som tar initiativet, de beholder også barna. Men nå skal mødrenes frihet innskrenkes, for at fedrene skal bli likestilte. Skilte og enslige mødre skal ikke lenger ha fri mobilitet. Barn mister frihet dag for dag. De kan fra tidlig alder sendes som pakke fra den ene enden av landet til den andre, minst hver fjortende dag. Ingen voksne vil være tvangsnomader om de får slippe.

Likestillingstoget vil suse videre. Det vil kreve mer likhet. Likestilling er måten man skal regjere på. Den som vil ha regjeringsmakt i det moderne samfunn, må være for likestilling, ikke minst fordi det venstreradikale, liberale og grenseløst frihetssøkende media støtter prosjektet. Likestillingstoget skaper personlige tragedier som er en viktig inntektskilde for media.

Det Anniken kanskje mente var at barn i enkjønnede relasjoner ikke skal få anledning til å høre sannheten om det normale fra andre barn eller voksne. Kanskje er hun bare naiv, og vil at alle skal være lykkelige. Men regjeringen kan ikke ta bort livssmerte eller endre realiteter. Den har ikke forstått forskjellen på politikk og religion: Den skal ikke frelse mennesker, men lage en god og rasjonell samfunnsorden.