-Kristentroen holder meg på jorden

Miley Cyrus, bedre kjent som Hannah Montana, forteller at familien og kristentroen hennes holder henne trygt plantet på jorden.

Sangeren og skuespilleren Miley Cyrus (født 1992) er stjernen i Disney-konsernets kjempesatsning "Hannah Montana", en ungdomsserie om en skolejente som også er en flink sangerinne. I serien skjuler hun sin egentlige identitet for alle andre enn sin familie og nærmeste venner.




Populær


Serien går på Disney Channel Norge og det har også blitt utgitt en film over samme temaet. Filmen har tjent inn i overkant av 300 millioner kroner på kort tid og Miley Cyrus har også utgitt to musikkalbum. I serien synger Miley Cyrus selv og "Hannah Montana" har oppnådd enorm popularitet over store deler av verden




Kristentroen viktig


I et intervju med TV-kjendisen Barbara Walters, sendt samme dagen som Oscar-utdelingen, røpte barnestjernen at kristentroen og familien var mye viktigere for henne enn materielle ting og fester.


15-åringen hevdet at kristentroen og familien var med på å holde henne borte fra problemer, skriver Christian Post.


- Noen personer har ikke en familie å støtte seg på, som meg, men samtidig har jeg noe større enn det å hodle fast ved, og det er troen min, sa Miley Cyrus til Barbara Walters.


- Det er det som gjør meg sterk.




-Mistet kontakten


Film- og sangstjernen mente også at grunnen til at mange unge stjerene begynner med narkotika eller alkohol er fordi de stoler på gale personer og har mistet kontakten med Gud.


- Det er viktig å holde fast på de personene som forteller deg sannheten, sa hun.


Familien betyr mye for Miley. Moren er hennes manager, og faren, Billy Ray Cyrus ble stjerne over natten da singelen "Achy Breaky Heart" gikk til topps på hitlistene det året Miley Cyrus ble født. Billy Ray Cyrus spiller også faren til Miley på showet "Hannah Montana".


@Krditering:DM