Karsten Isachsen er død

Forfatter og prest Karsten Isachsen er død, 71 år gammel.

1944 - 2016: Hvordan minnes du Karsten Isachsen? Skriv gjerne ditt minneord i kommentarfeltet nederst på siden - ellerpå våre Facebooksider.

Isachsen døde mandag etter en tid sykeleie, melder NRK.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

I 1978 debuterte han med boka «Gjester som ikke vil gå». Så fulgte en rekke bøker, fram til «Lyspunkter» i 2003.

Prest i Hallingdal

Fra 1975 var Karsten Isachsen prest i Hol i Hallingdal, og fra 1977 til 1985 fungerte han som stiftskapellan i Tunsberg. Fra 1985 var han forfatter og foredragsholder på heltid.

I 2014 ble Karsten Isachsen tildelt Petter Dass-prisen av Vårt Land. Han var «folkets talsmann overfor Kirken vel så mye som Kirkens talsmann i folket», mente juryen.

St. Olavs Orden

Samme år ble Isachsen tildelt St. Olav Orden for formidling av livsglede og inspirasjon.

Ifølge managementet har Karsten Isachsen holdt over 4.500 seminarer og forestillinger i kulturhus, teatre og kirker – både i det offentlige og i næringslivssammenheng.

De 35 bøkene hans er gitt ut i Norge, Sverige, Danmark og Finland med et samlet opplag på nærmere 650.000, inkluder lydbøker.

------------

1944 - 2016: Hvordan minnes du Karsten Isachsen? Skriv gjerne ditt minneord i kommentarfeltet nederst på siden - ellerpå våre Facebooksider:

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Jeg husker Karsten Isachsen for hans mange bøker, som kunne veilede selv de mest ressurssterke blant oss. De inneholdt «Food for thought» i massevis! Fred være med forfatteren og presten Karsten Isachsen,skriver Einar Kr. Holtet.