Helsepersonell på stedet etter skytingen. Foto: Reuters / NTB scanpix

Jakten på gjerningsmannen fortsetter etter angrep i Tel Aviv

Israelsk politi fortsetter jakten på mannen som drepte to mennesker og såret sju da han åpnet ild mot en pub i Tel Aviv fredag.

Politiet trappet lørdag opp jakten i utkanten av Tel Aviv og områder rundt byen, melder israelsk radio. Veisperringer har blitt satt opp i «forskjellige områder», sier polititalsmann Micky Rosenfeld til nyhetsbyrået AFP.

Lørdag samlet folk seg ved puben Simta i Dizengoff-gaten og tente lys ved stedet der to mennesker ble drept og sju såret i angrepet fredag ettermiddag.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Politiet har identifisert en 29 år gammel israelsk araber som mistenkt gjerningsmann. Han skal ha stjålet våpenet fra sin far, som jobber i sikkerhetsbransjen. Det skal ha vært faren som kontaktet politiet da han gjenkjente sønnen på bilder i mediene og så at våpenet var borte.

Overvåkingsbilder fra en matbutikk ved åstedet viser en ung mann i briller og med ryggsekk. Han undersøker varene og later tilsynelatende som om han skal handle, før han går til utgangen, tar ut det som ser ut som en maskinpistol fra ryggsekken og begynner å skyte. (©NTB)

Les også
Storstilt politijakt i Tel Aviv etter dødelig angrep
Les også
Storstilt politijakt i Tel Aviv etter blodig angrep
Les også
Nyttårsbarnets mamma: – Jordmor ble ivrig
Les også
Dristige sangvers ved årsskiftet
Les også
– Al-Shabaab bruker Trump i propaganda