Hytta bra, men hjemme best

På tross av at mange ser på en ferietur til fjellet og hytta som det ideelle i vinterferien, har fremdeles de som ønsket å bli hjemme hatt mange tilbud å benytte seg av i Oslo by

Østlendingene som valg­te å være hjem­me i vin­ter­fe­rien har hatt flere til­bud å be­nyt­te seg av i Oslo by.

Flot­te ski­løy­per i de fles­te sitt nær­om­rå­de, ut­vi­det åp­nings­tid på flere bad, is­lag­te løk­ker og idretts­plas­ser klar for skøy­ting, danse­kurs, og gra­tis film­vis­ning er bare noen av for­nøy­el­se­ne.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Dagen møtte Andrè Stur­nes, sam­men  med Stef­fen (11), Anton (5), som valg­te å ta en rolig by­fe­rie dette året. Vi møter dem på skøyte­isen midt i byen. Det er førs­te gang Stef­fen står på skøy­ter idag.

- Jeg er rå­dår­lig , sier Stef­fen før han gjør seg klar.

De har tenkt å bruke de siste da­ge­ne av fe­rien på å hand­le litt på kjøpe­sent­re­ne i byen.

Anton gle­der seg stort til å få kjøpe en spi­der­mann-figur sam­men med pappa.

- Oslo er stort, smi­ler han.

5.klas­sing Dina Bar­lie sit­ter med mamma på t-ba­nen fra Sogns­vann til Ma­jor­stu­en. De har vært en liten tur på Ha­fjell i fe­rien, men synes også det er masse å finne på hjem­me. Nå skal de prøve løy­pe­ne på Frogne­se­te­ren.

- Halv­par­ten av klas­sen min drar på hytta i fe­rien, men jeg har all­tid noen å leke med av de ven­nen som er igjen, for­tel­ler Dina.

Men nå skal hun på ski med mamma. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.

På tross av at de fles­te ele­ve­ne på Øst­lan­det har hatt fri denne uken så gjel­der ikke dette alle. De fles­te stu­den­ter får ikke vin­ter­fe­rie.

Vi møtte mas­terstu­dent i po­li­tisk øko­no­mi, Dag Arne Sætre, som ikke klar­te å sitte på lese­sa­len, og tok med seg boka ut for å lese på Ul­le­våll­se­ter.

- Det er surt å sitte inne i det fine været, når res­ten av Oslo har ferie, for­tel­ler Sætre.