Starts Branislav Milicevic (til h) i duell med Nybergsunds Kim Ojo under førstedivisjonskampen mellom Start og Nybergsund på Sør Arena i Kristiansand. Foto: Tor Erik Schrøder, Scanpix

- Alt er mulig hvis Gud vil

Branns nye spiss sier at han ikke kan leve uten Gud.

Kim Ojo (22) er Branns nye superspiss. Han kommer fra en tøff bakgrunn i Nigeria og kommer som Bosmann-spiller fra Nybergsund Trysil der han har vært i tre år, skriver Bergens Tidende.
- Jeg vokste opp på et røft sted i Nigeria, og familien min var veldig fattig. Jeg har ingen skolegang, og engelsk har jeg lært meg gjennom TV og musikk, forteller Brann-spissen.
Fotball ble redningen for ham i hjemlandet. Han presterte godt på såkalte Pepsi-akademier og fikk etter et kort opphold i Lyn fast plass på Nybergsund i Trysil.Tro på seg selv og Gud

- Brann er et stort steg for meg. Jeg vet ingenting om Bergen, men har sett på TV hvilke fantastiske fans som er her. Jeg gleder meg til å score for dem, sier Branns nye håp.
Ojo har tro både på seg selv og på Gud.
- Selvsagt er jeg god nok for eliteserien. Jeg har en drøm i livet; å spille for Inter. Og så ønsker jeg å møte min drømmetrener, José Mourinho. Jeg vet at alt er mulig dersom Gud vil. Det betyr alt; jeg kan ikke leve uten Gud, sier Ojo.