Dette stemmer ikke, Hanvold

Ansvarlig redaktør i Visjon Norge, Jan Hanvold, har uttalt seg til avisen Dagen. Jeg vil tilbakevise deler av det han sier.


Saken gjaldt blant annet ytringer på Hanvolds Facebook-side som offentlig person. Visjon Norge-sjefen fikk redegjøre overfor Dagens journalist, som blant annet siterer Hanvold slik:

“Det er ikke slik at jeg sletter kritiske kommentarer.”

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Jo, det er akkurat slik det er. Mange kritiske kommentarer - slettet.

Jan Hanvold, eller sekretær Marianne Sandnes eller andre hjelpere, har slettet mye kritikk. I tillegg har han ved noen tilfeller slettet alle innleggene sine. Dermed har alle innleggets kommentarer forsvunnet samtidig.

Ved en del sletting av saklig kritikk har det som er verre - sjikane og hets - fått lov å stå. Jeg er ikke den eneste som har undret meg - eller kanskje sett et mønster - ved synet av alt som har fått lov å stå.

Jeg støtter Jan Hanvold i det å slette ufine, irrasjonelle, hetsende kommentarer. Sånt er ikke greit. Det er cirka like ugreit som å si at noen “er totalt punch oppe i huet” hvis de tror at tienden tilhører den gamle pakt. Eller skal jeg si cirka like ugreit som å snakke sterkt nedsettende om kritikerne sine? I alle fall: Jeg oppfordrer alle til å prøve å besinne seg. Ikke si “jæ... drittsekk” til TV-redaktøren. Det fører liksom ikke mye godt med seg.

Er vi enige, Hanvold?


Bli med i debatten!

For å kunne kommentere artikler på DagensDebatt.no - og for å kunne starte nye debatter, må du må være registrert - og innlogget - på Facebook

I tillegg må du registere deg som bruker av DagensDebatt.no. Trykk på «registrer deg» øverst til høyre på denne siden.

Her finner du de enkle debattreglene våre.

-----

TIPS OSS om saker / temaer du vil at vi i Dagen skal skrive om: redaksjonen@dagen.no

Få nyhetsbrev fra Vebjørn Selbekk:
« Hver dag sender jeg deg noen utvalgte saker og debatter som jeg mener at du bør lese! Klikk her for å melde deg på det daglige nyhetsbrevet»

-----

Ukentlig nyhetsbrev: Få noen av de viktigste nyhetssakene og debattene rett i epostkassen. Meld deg på her!

*** Prøv Dagen i 1 måned for bare 1 krone.

* Følg gjerne Dagen på Facebook

Les også
Mener Hanvold-påstand om helbredelse er løgn