VASK: Mens høytrykk og børster farer over bilen stopper øynene mine på navnet på vaskemaskinen, «Christ wash system», skriver Hermansen.

Vaskehall og syndsforlatelse

Navnet på vaskehallen minnet meg om Guds kjærlighetshandling i Jesus Kristus. Han kom for å frelse og tilgi, gjøre hellig - ren.

På vei til kirken gjorde jeg et stopp på YX. Bilen var tilgriset av måkeskitt og jeg så anledningen til å få vasket den ren før gudstjenesten.

Mens høytrykk og børster farer over bilen stopper øynene mine på navnet på vaskemaskinen, «Christ wash system». Jeg ser meg rundt flere steder, jo også i front av maskinen står det at maskinens navn er Christ.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Noen minutter senere og litt ut i gudstjenesten lyder ordene «La oss bøye oss for Gud og bekjenne våre synder».

Og jeg får si «Kyrie eleison», Herren forbarm deg over meg – og løftesordet når meg; «Men dersom vi bekjenner våre synder er han trofast og rettferdighet så han tilgir oss syndene og renser oss fra all urett».

Ja, for «Om syndene deres er som purpur, skal de bli hvite som snø, om de er røde som skarlagen, skal de bli hvite som ull».

Navnet på vaskehallen minnet meg om Guds kjærlighetshandling i Jesus Kristus. Han kom for å frelse og tilgi, gjøre hellig - ren.

Så fant jeg senere ut at Christ wash system hadde sitt navn etter gründeren med etternavn Christ, men uansett - bilen ble ren, skitten var borte, og jeg fikk avslutte gudstjenesten med nattverd og vissheten om at «Den korsfestede og oppstandne Jesus Kristus, har her gitt oss sitt hellige legeme og blod som han gav til soning for alle våre synder, han styrke oss og holde oss oppe i en sann tro til det evige liv».

Hvilken velsignelse.