De to sakene under er lagt til manuelt, og vil alltid bli stående til artikkelen. Listen til høyre er mest lest siste døgn, og listen under er siste åtte artikler.

Test på artikkel med mest lest-lister i høyremarg, og siste nytt under kommentarfelt

Vi har nå oppgradert listene, slik at dere også kan velge mest lest-lister, enten fra hele Dagen.no, eller fra seksjon.

I høyremargen kan dere velge TOPLIST, under ADD CONTENT BOX.

Denne har mye funksjonalitet i seg. Det som er lagt inn i høyremargen her nå, er de fire mest leste sakene fra hele Dagen.no. Det er også mulig å velge mest lest bare fra seksjon, og det er mulig å endre listen til å velge siste, om man ønsker det.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Under kommentarfeltet er det lagt inn en liste med de åtte siste sakene fra hele Dagen.no. Her er det også mulig å justere inn listen til å vise noe annet.

Dersom dere ønsker å vise mer fra et spesielt saksfelt, og la listen oppdatere seg, kan dere velge tags. Skriver dere flere tags med komma imellom, vil dere bare få de siste sakene som inneholder alle tagene dere skriver.

Dersom dere ønsker å vise alle saker fra alle tagene, bytter dere ut komma med OR.

Som dere ser, fungerer det best om der laget forsidebilder til sakene. Det gir mer oppmerksomhet, og lettere for leseren å fange hva saken handler om.

Manuelt utplukk av saker

Det er nå også mulig å plukke saker helt manuelt, som skal stå til denne saken for evig og alltid. De skiller fra de øvrige listene ved at de låser seg til artikkelen, mens lister oppdaterer seg.

Når du velger saker manuelt kan du også deske saken, som dere kan på forsider. Dere kan endre bildeutsnitt, bildeformat, bytte bilde, endret tittelstørrelse, skrive om tittel, endre ingress både på innhold og størrelse, og dere kan legge en fargebakgrunn på hele plassen.

Dere går til fanen ARTICLES i høyrefanen, og får da opp siste artikler. Dere må gjøre et søk der for å få lagt artikler inn, og foreløpig er det enkleste å søke på tags.

Velg saken du vil ha, og dra den inn i den dropsonen som dere ønsker å bruke. I høyremarg vil de size seg til høyremarg. Velger dere å legge dem på den litt bredere dropsonen under annonsen, vil de bli veldig store, men dere kan da velge å dele raden i to, og dermed ta de ned i størrelse. Det er det jeg har gjort i denne artikkelen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Les også
Klart signal om deltakelse
Les også
Uheldig av Hareide