- Revekostyme, Ellen-style

- Alt er stør­re i USA, tvit­rer Bård Yl­vis­åker fra Ellen De­Ge­ne­res' talk­show-stu­dio i Bur­bank.

Bård Yl­vis­åker la ut et bilde av seg selv i reve­ko­sty­me på In­sta­gram tors­dag etter­mid­dag og tvit­ret føl­gen­de mel­ding til nors­ke og in­ter­na­sjo­na­le føl­ge­re og fans:

- Fox costu­me, El­len-style. Eve­rything's bi­g­ger in the Sta­tes.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Bil­det tok han med mo­bil­te­le­fon, og bare ko­mi­ke­rens halv­u­skyl­di­ge an­sikt tit­ter fram under revelug­gen.

- Se hva som skjer!

Den ame­ri­kans­ke talk­show­s­tjer­nen Ellen De­Ge­ne­res tok seg også tid til å sende ut en mel­ding på Twit­ter tors­dag etter­mid­dag. Hun lot seg ty­de­lig­vis im­po­ne­re av den nors­ke revy­duo­en som har tatt klo­den med storm med tul­le­låta «The Fox».

- Jeg har to vel­dig spen­nen­de gjes­ter i show­et i mor­gen. Se hva som skjer! jeg snak­ker til dere, Norge! tvit­rer Ellen De­Ge­ne­res.

Ko­mi­ke­ren og talk­show­s­tjer­nen, som også har bak­grunn som trai­ler­sjå­før, har hatt sitt eget talk­show siden 2003. Yl­vis-brød­re­nes su­per­hit «The Fox» gjor­de et sterkt inn­trykk på De­Ge­ne­res. Så sterkt at hun fikk dem over dam­men som gjes­ter i pro­gram­met som ble spilt inn i War­ner Brot­hers' stu­dio i Bur­bank uten­for Los An­ge­les tors­dag.

- Får den ikke ut av hodet

55 år gamle De­Ge­ne­res er en av USAs mest kjen­te TV-per­son­lig­he­ter og sier mu­sikk­vi­deo­en til «The Fox» er noe av det mest fan­tas­tis­ke hun har sett på lang tid.

- Det er den mest fan­tas­tis­ke mu­sikk­vi­deo­en jeg har sett på lang tid og jeg får ikke låta ut av hodet, sier hun i sitt eget TV-pro­gram.

Flere mil­lio­ner ame­ri­kans­ke TV-se­ere får fre­dag etter­mid­dag se show­et med de to nord­men­ne­ne som ho­ved­gjes­ter.

- Jeg vet ikke så mye om Norge, men jeg antar at mari­hua­na er lov­lig der, sa hun til et lat­ter­mildt pub­li­kum etter å ha vist et klipp fra de to nors­ke ko­mi­ker­nes mu­sikk­vi­deo.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

38,1 mil­lio­ner

Etter at «The Fox» ble lagt ut på YouT­ube tirs­dag for to uker siden, har brød­re­ne fått stor opp­merk­som­het i inn- og ut­land. På YouT­ube hadde mu­sikk­vi­deo­en natt til fre­dag hatt 38,1 mil­lio­ner vis­nin­ger.

«The Fox» gjør det også bra på hit­lis­ten Billboard Hot 100. Etter å ha lig­get på 29. plass i for­ri­ge uke, har låten klat­ret til 25. plass denne uka.

- Vi gle­der oss vel­dig. Som jeg også tvit­ret i går mor­ges, er reve­ko­sty­met med i ba­ga­sjen, så det er jo litt snåle om­sten­dig­he­ter. For­hå­pent­lig­vis får vi med oss litt stoff hjem til vårt eget show, sa Bård Yl­vis­åker i en presse­mel­ding tors­dag.

(©NTB)

Les også
250 år er «revet» bort