«Bieber-konvertering» går verden rundt

Arabisk nyhetsgigant omtaler Dagen-sak om kontroversielt TVNorge-innslag.

Al Ara­bi­ya, som har ho­ved­kon­tor i Dubai, pub­li­ser­te tors­dag en ny­hets­ar­tik­kel med ut­gangs­punkt i Da­gens sak om nors­ke Jus­tin Bie­ber-fans som «kon­ver­te­rer» til islam for å være med i en kon­kur­ran­se om bil­let­ter til en Bie­ber-kon­sert.

Saken er også om­talt på bloggen til se­nior­re­por­ter Dale Hurd i den ame­ri­kans­ke TV-ka­na­len CBN News.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Mest lest i 2013

Sta­ti­stikk­verk­tøy­ene til Dagen.no viser at den en­gels­ke over­set­tel­sen av ar­tik­ke­len har blitt godt lest i både Au­st­ra­lia, USA, Tysk­land, Stor­bri­tan­nia, Dan­mark, Sve­ri­ge, Ne­der­land og Ca­na­da.

Se TV-inn­sla­get og si din me­ning her

Tors­dag etter­mid­dag var den nors­ke ver­sjo­nen av saken den klart mest leste ar­tik­ke­len på Dagen.no i 2013, etter­fulgt av saken om et ungt par som omkom i bil­ulyk­ke på vei til føde­av­de­lin­gen - mens bar­net over­lev­de.

Ingen kom­men­tar

Dagen har vært i kon­takt med Anne-Kat. Hær­lands ma­na­ger Per­nil­le Strei­jf­fert. Hun for­tel­ler at Anne-Kat. hen­vi­ser til TV­Nor­ge for kom­men­ta­rer.

- Sik­ker­he­ten hen­nes er vel re­la­tivt nor­mal, sier Espen Sko­land, se­nior kom­mu­ni­ka­sjons­råd­gi­ver i TV­Nor­ge, til Nett­avi­sen NA24.

- Det er artig at hun blir lagt merke til uten­for lan­dets gren­ser, mener han.

Se TV-inn­sla­get og si din me­ning her