«På tro og Are»-programlederen havnet i forbønnsstolen hos profetskolen Brølende Lam. – Jeg tenkte «Hva skal jeg gjøre hvis Jesus kommer til meg nå?», sier Are Sende Osen.

NRK-reporter i forbønnsstol hos profetskolen Brølende Lam

«Jeg tenkte; hva skal jeg gjøre hvis jeg blir frelst nå? Hva hvis Jesus kommer til meg nå? Jeg ble litt bekymret for det», sier Are Sende Osen.

Se video lenger ned i artikkelen.

I forbindelse med en ny tv-serie har Are Sende Osen besøkt en profetskole. Og han ble selv profetert over - på tv.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Are Sende Osen er blant annet kjent fra tv-serien « På tro og Are». Der kom den søkende ateisten på innsiden av seks religiøse familier. Nå er han i gang med fire nye programmer, og i ett av dem er temaet «Hva betyr Jesus for deg».

Det var i den forbindelse Osen besøkte profetskolen. Den ble valgt på bakgrunn av et tips, og etter å ha sett dem på youtube.

Sus over forsamlingen

– Hvordan var det å komme dit?

– Det ble en spennende og givende opplevelse. De som går der har et engasjement, som jeg savner de gangene jeg er i Statskirka. Det er litt mer sus over forsamlingen der enn i kirka, synes jeg. Der ser det ut som folk kjeder seg veldig.

Osen visste ikke på forhånd at han ville bli profetert over, men valgte å bli med på det da han ble spurt.

– Jeg har ikke helt skjønt ennå hva det vil si å bli profetert over på den måten. Beskjedene jeg fikk var hyggelige, synes jeg, og opplevdes mer som gode råd.

Per Ivar Winnæss, grunnlegger av menigheten Brølende Lam og profetskolen intervjuet Osen i etterkant, for å høre om hans erfaringer fra besøket. Intervjuet ble sendt på den profetiske tv-kanalen 24/7 nå i januar.

«Hva hvis»?

I programmet snakker Osen åpent om hvordan han opplevde besøket på profetskolen:

Artikkelen fortsetter under annonsen.

«Jeg tenkte; hva skal jeg gjøre hvis jeg blir frelst nå? Hva hvis Jesus kommer til meg nå? Jeg ble litt bekymret for det», forteller han.

Intervjuet med Osen starter 10 minutter ut i programmet. Profeti-seansen ser du 24.30 ut i videoen: