Nok en kristen profil med i Nytt på nytt

For noen uker siden var NLMs Espen Ottosen gjest i Nytt på Nytt på NRK. I kveld er det generalsekretær Hilde Frafjord Johnson i KrF sin tur.

– Nytt på nytt er noe av det morsomste man kan være med på. Så jeg synes dette er kjempegøy! sierFrafjord Johnson til Dagen.

KrF-generalen, som har lang fartstid i politikken, blant annet som utviklingsminister iKjell Magne Bondeviks første og andre regjering, har vært gjest i nyhetsunderholdningsprogrammet to ganger tidligere.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Nytt på nytt er mitt favorittprogram. Det gikk ikke så verst sist jeg var med. Jeg er ikke bare alvorlig hele tiden jeg, ler hun.

Human-Etisk forbund

Frafjord Johnson vil ikke røpe for mye av hva seerne har i vente. Hun gir imidlertid et lite hint.

– Man kan jo gjette seg til atHuman-Etisk Forbund er et av temaene, sier hun.

– Programmet handler jo om saker som har preget nyhetsbildet den siste uken. For meg er det kjærkomment å få være med nå, da jeg har et stort engasjement knyttet til de tingene som blir tatt opp, sier Frafjord Johnson.

Kjenner mostanderen

Frafjord Johnson skal være på lag med komiker Johan Golden. På Pernille Sørensens lag er låtskriver og musiker Daniel Kvammen.

– Og det er litt ekstra hyggelig, for han er nemlig kameraten til min nevø, som også er i musikkbransjen. Daniel har faktisk sunget i 50-årsdagen min før han slo gjennom, sier Frafjord Johnson.

Hareide på nabokanal

Frafjord Johnson er ikke den eneste KrF-eren som blir å se på TV-skjermen i kveld. PartilederKnut Arild Hareide skal delta i Senkveld med Thomas og Harald på TV2.

– Skru på TV2 kl 22.15 for å se på Senkveld. Lothepus og jeg lover god stemning, skriver han på sin egen Facebook-side.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Nett-TV: Her kan du se Nytt på nytt i reprise