Å BLI HØRT: Det å få være med i et politisk parti handler ikke bare om hvor store vi er eller om å regjere. Det handler minst like mye om å bli hørt, skriver Benjamin 
Karlsen. Illustrasjonsbilde: Yayimages.com

Derfor trenger vi Partiet De Kristne

Author picture

tirsdag 4. oktober 2016

Dette innlegget er en respons på "PDK råtner på rot"

Samfunn

Etter å ha lest innlegget til Nils-Petter Enstad blei jeg litt lei meg, fordi det å få være med i et parti handler ikke bare om hvor store vi er eller om å regjere. Det handler minst like mye om å bli hørt. At vi blir lyttet til.

Når Haakon Lie var i Arbeiderpartiet (Ap) kunne vi stemme på han, fordi han sto helt og fullt med Israel hele veien! Men nå har Ap skiftet kurs, så Israelvenner blir ikke hørt der.

Men hva med Fremskrittspartiet (Frp)? Jo, dem sa de var venner av Israel, men når det ble regjeringssamtaler var det viktigere å ha færre bomstasjoner, enn å øke samarbeidet med Israel.

Og hva med Kristelig Folkeparti (KrF)? De er jo et kristent parti, men de har snart ikke plass til de kristne verdiene (Israel, abort, og mor, far og barn).

... og sånn kan vi fortsette med alle de «store» partiene. For vi som elsker Israel og vil at familien skal bestå av mor, far og barn, og jobber for at alle barn skal leve helt fra første hjerteslag, vi tenger et parti hvor vi kan bli hørt og kjemper for våre hjertesaker.

Som eksempel. Ved forrige kommunevalg var det partidebatt ved en voksenopplæring. Og da var det en som hadde flyktet fra en av krigene i Afrika, og kommet trygt fram til Norge etter lang tid i flyktningleir. Han hadde et spørsmål til oss i debattpanelet:

Hvorfor er abort tillatt i Norge? For når han og hans søsken kom til Norge var det helsesjekk, og da fant legen ut at søsteren hans ventet barn, da spurte legen søsteren hans direkte: «Vil du drepe barnet? For det kan ødelegge utdanningsforløpet ditt i Norge.»

Hun hadde akkurat reddet sitt liv og kommet til et fredelig land, og et av de første spørsmålene hun fikk var om hun ville drepe barnet sitt.

Sånn kan vi ikke ha det her i landet. Da kunne PDK som eneste parti si at vi er enig med deg, vi mener abort er å ta liv. Og vi sier nei til abort. Han ble hørt og vet nå at det er et politisk parti som står med ham! Ja, vi trenger Partiet de Kristne (PDK).

-----

Les også:

 

PDK råtner på rot

Det vi faktisk står for

Gir ikke opp håpet om stortingsplass

Tror nytt kristent parti er sjanseløst

– Diskuterer nytt parti