LYDSJEKK: Christian Ingebrigtsen gjør seg klar til kveldens åpningsmøte og konsert. FOTO: Malene Bjørgaas

Fra A1 til Sarons Dal

Christian Ingebrigtsen spiller i kveld i Sarons Dal og får være med å åpne over en uke med møter, seminarer og konserter på Troens Bevis’ sommerstevne.

For de som husker 90-tallets glade popmusikk og boyband i hvite bukser, bringer stemmen hans og riffene fra «Caught in the middle» frem nostalgien.

Personlig forteller han at han tok et bevisst valg om å være kristen etter et naturfagsprosjekt hvor han sammenlignet vitenskaplige og religiøse teorier om skapelsen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

LIVE:Følg sommerstevnet i Sarons Dal

– Jeg tror fullt og helt på Gud og tror også på budskapet Jesus kom med og den han var og er, konstanterer han. 

Musikken For Christian er musikken et viktig redskap for å kunne røre ved mennesker. 

– På ett øyeblikk, tenk på det, i ett øyeblikk kan du forandre et helt liv ved å si en enkel setning. For eksempel, Jeg elsker deg, eller jeg tilgir deg, sier han og det er lett å skjønne hva han mener.

En setning kan endre mye, eller snakke til deg akkuratt der du er, og det er dette Christian har som mål med musikken. 

– Hvis en sang kan få en i publikum til å gjør noe som får en positiv forandring i livet så er karriæren verdt det, mener han.  (Intervjuet med Christian er å finne i sin helhet i papiravisen på mandag)

Se også: På Stevneguiden.no får du oversikt over hva som skjer i Kristen-Norge i sommer

Live stream

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Frister det å «Tune in» å være med på konsert med Christian Ingebrigtsen er du heldig. Konserten streames nemlig live pådagen.no. Dagens reporter i Kvinesdal satt gjennom en lang lydprøve og kan garantere fine toner i kveld kl 22:00