Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
andakt
Ut av det negative
Del
Bekymringer er å suge til seg djevelens løgner om hva som skjer og kan skje.

En skrukkete plakat hang bak disken i en gammeldags butikk: «Jeg er blitt skjent på, snytt, lurt og slått. Jeg er her bare fordi jeg lurer på hvordan det går videre.»

Noen hver kan bli frustrert. Det kan føre til et svart syn på alt og alle. Bak slikt fins en ond makt som kalles djevelen. Han planter i oss tanken at alt er håpløst, det fins ingen grunn til glede.

Hvordan komme seg ut av det negative? Det gjelder å gi plass for Jesus i tankene. Du er ikke et svakt, avvist offer. De som kaller på Jesus og ønsker å høre ham til, er sønner og døtre av Kongenes Konge. Vi er utvalgte, dyrebare, høyt elsket og lovet et evig liv sammen med Jesus. Han viste gjennom sitt liv på jorden at han er full av kjærlighet.

Bekymringer er å suge til seg djevelens løgner om hva som skjer og kan skje. Det gjelder å fylle tankene med Guds gode løfter til barna sine.

I gammel tid sa Gud til folket sitt, og det gjelder også i dag: «Med evig kjærlighet har jeg elsket deg … derfor har jeg hele tiden vist deg miskunn.» (Jer 31:3)

andakt,inspirasjonskilde,åndelig påfyll