Kreftsyk Carman trapper opp tjenesten

Den amerikanske sangeren og evangelisten har dødelig kreft, men vil forkynne så lenge han kan.

Car­man Lic­ciar­del­lo, en av ver­dens mest kjen­te krist­ne ar­tis­ter gjen­nom flere tiår, har fått be­skjed av le­ge­ne om at han har mel­lom tre og fire år igjen å leve.

Ame­ri­ka­ne­ren har fått den sjeld­ne kreft­dia­gno­sen myelo­ma­to­se, en uhel­bre­de­lig form for blod­kreft som ram­mer plas­ma­cel­ler i ben­mar­gen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Car­man, som ble frelst under en Andraé Crouch-kon­sert da han var i 20-åre­ne, har tid­li­ge­re solgt over 10 mil­lio­ner pla­ter. Han har også fron­tet flere evan­ge­lis­ke kam­pan­jer.

Vil vinne sje­ler

På sin egen Face­bo­ok-side ber Car­man til­hen­ger­ne sine om å be for ham. Han skriver blant annet han velger å fortelle om sykdommen for å sette en stopper for alle ryktene.

«Jeg vil at dere skal vite at jeg vil fort­set­te min tje­nes­te og vinne sje­ler til jeg ikke kla­rer å gjøre det len­ger. Livet mitt har all­tid hand­let om å tjene Gud. Jeg har et kall vil å be­rø­re men­nes­kers liv med evan­ge­li­et om Jesus Kris­tus - og det er hva jeg vil gjøre til Her­ren hen­ter meg hjem».

Ber for syke

Den kreft­syke san­ge­ren og pre­di­kan­ten for­tel­ler også at han vil fort­set­te å be for syke, og at han nå vil trap­pe opp in­ten­si­te­ten i for­kyn­nel­sen sin.

«Jeg vil ikke for­la­te denne ver­den i still­het, og vil at dje­ve­len skal vite at han ga kreft til feil ita­lie­ner», skri­ver Car­man.

(Dagen)

Carman

Fullt navn: Carmelo Domenic Licciardello

Født 19. januar 1956.

Kristen sanger og evangelist.

Innehar verdensrekorden for den største kristne solokonserten noensinne, med et publikum på 80.000 i Charlotte, North Carolina.

Kilde: Wikipedia

http://en.wikipedia.org/wiki/Carman_(singer)

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Carman (Carmelo Domenic Licciardello)